Εντός έδρας νίκη για τους Δικηγόρους της Ξάνθης απέναντι στην Κατερίνη

Νικηφόρα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους για τον 3ο προκριματικό όμιλο οι δικηγόροι της Ξάνθης που επικράτησαν με 2-1 των δικηγόρων της Κατερίνης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου και με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Ξάνθης κατάφερε στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη να προηγηθεί μετά απο κακό διώξιμο των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος, το αυτογκόλ αυτό ήταν και το γκολ που χώριζε τις δύο ομάδες με την λήξη του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη οι δικηγόροι της Κατερίνης ισοφάρισαν σε 1-1 με τέρμα του Σκουφά. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Τσιφλίκογλου, με τους Κατερινιώτες πάντως να είχαν την ευκαιρία να πάρουν έστω την ισοπαλία αλλά ο Παπαγιάννης δεν κατάφερε να νικήσει τον Εφραιμίδη στο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι.

Το παιχνίδι πάντως πέρα απο τα τρία γκολ και το χαμένο πέναλτι είχε πολλές φάσεις, με την ομάδα της Ξάνθης πέρα απο τα δύο γκολ να έχει ένα δοκάρι, πολλές χαμένες ευκαιρίες και ένα ακυρωθέν γκολ, ενώ οι Κατερινιώτες είχαν δύο δοκάρια.

Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης: Εφραιμίδης, Ντουμπάν, Καπζά, Αργυρίου, Γιαλάογλου, Κιουτσούκ, Κεχαγιάς, Τσιφλίκογλου, Μπρατίδης, Τσαρδακλής, Ρούφος. Αγωνίστηκαν και οι Πυλαρινός, Καραμανάβης

Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης: Γιαννούλης, Χατζής, Σακελαρίδης, Αναγνωστούδης, Αργυρόπουλος, Τανταλίδης, Ελευθεριάδης, Κατσαμάγκας, Σκουφάς, Βαρβαρέζος, Παπαγιάννης