Στα σκαριά διαζύγιο του Πανθρακικού με τον Φρανθίσκο Χαβίτο

Δεν είναι μόνο ο Βάλτερ Μπαλούφο που ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, αποχωρεί πρόωρα από τον Πανθρακικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει, μια ώρα αρχύτερα, και ο Φρανθίσκο Χαβίτο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να κληθεί προσεχώς για να λύσει το συμβόλαιό του. Βέβαια, το όνομά του είχε ακουστεί στους προς αποχώρηση και τον περασμένο Γενάρη, αλλά τελικά παρέμεινε στην Κομοτηνή. Ωστόσο πλέον το πρόβλημα είναι μεγάλο και για τον Πανθρακικό κάθε μισθός που δεν θα πληρωθεί, επειδή θα έχει αποχωρήσει νωρίτερα κάποιος παίκτης με βαρύ συμβόλαιο, δείχνει να αποτελεί ζωτικό ζήτημα.

Η ομάδα της Κομοτηνής δεν κατέστη εφικτό να μείνει στη Super League και επί της ουσίας είτε έμενε ο Χαβίτο, είτε όχι, δεν άλλαζε κάτι ενόψει και των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών. «Ο 33χρονος εξτρέμ, ο οποίος στο εφετινό πρωτάθλημα έπαιξε σε 19 αγώνες (κατέγραψε άλλες 2 συμμετοχές στο κύπελλο), θα αποτελέσει παρελθόν και θα αναζητήσει τη νέα του ομάδα», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Το άρθρο καταλήγει ως εξής: «Το διάστημα που θα ακολουθήσει, με τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των αγώνων των Εθνικών ομάδων, θα δώσει τη δυνατότητα στη διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής να πάρει σημαντικές αποφάσεις ενόψει της συνέχειας».