Κορυφαίος παίκτης της Ζενίτ για τον Φεβρουάριο ο Γιούρι Λοντίγκιν!

Τον πρώην τερματοφύλακα της Skoda Ξάνθη Γιούρι Λοντίγκιν επέλεξαν οι φίλοι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ως κορυφαίο για τον μήνα Φεβρουάριο για την Ρωσική ομάδα.

Ο Γιούρι με τις επεμβάσεις  ειδικά στα παιχνίδι με Μπενφίκα και Κουμπάν προσπαθούσε ειδικά με τους Πορτογάλους να κρατήσει μόνος του την Ζενίτ όρθια, και αυτό του το αναγνώρισαν οι φίλοι της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Λοντίγκιν την φετινή σαιζόν σε 32 παιχνίδια έχει 62 επεμβάσεις και έχει καταφέρει να κερδίσει ξανά την θέση κάτω απο τα γκολπόστ της Ζενίτ, και να επιβραβευτεί μετά απο τον προπονητή του Βίλας Μπόας και απο τους οπαδούς της Ζενίτ που τον ανέδειξαν για την τρίτη φορά στην καριέρα του στην Ρωσία κορυφαίο παίκτη της Ζενίτ. Οι προηγούμενες δύο ήταν τον Οκτώβριο του 2014 και τον Φεβρουάριο του 2015.

Τα προηγούμενα βραβεία είχαν κερδίσει οι Χούλκ(τρεις φορές), Γκράι, Σατόφ και Σμόλνικοφ. Ο Γιούρι Λοντίγκιν κατά την παραλαβή του βραβείου του δήλωσε “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την δυνατότητα να κερδίσω ξανά αυτό το βραβείο. Θα κάνω ότι περνά απο το χέρι μου για να συνεχίσουμε με νίκες και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί τις επιτυχίες του συλλόγου”.