Και επισήμως στον Ζόραν Στοΐνοβιτς τα κλειδιά της πρώτης ομάδας του Πανθρακικού

Σε ένα… δικό του παιδί, έναν πρώην παίκτη της ομάδας που παρέχει τα τελευταία χρόνια τις υπηρεσίες του ως προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου και ήταν βοηθός και του Γιάννη Χατζηνικολάου, δίνει τα κλειδιά της πρώτης ομάδας η διοίκηση του Πανθρακικού.

Ο Στοΐνοβιτς σταθερά τα τελευταία χρόνια, από τότε που κρέμασε τα παπούτσια του, είναι στην ομάδα της Κομοτηνής, και της προσφέρει τις υπηρεσίες του απο διάφορες θέσεις. Ο Στοΐνοβιτς έχει προπονήσει όλες τις μικρές ομάδες του Πανθρακικού πριν γίνει βοηθός του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ξεκινήσει ως βοηθός και του Άκη Μάντζιου, αλλά για άγνωστο λόγο μετά αποχώρησε από το τεχνικό τιμ της πρώτος ομάδας σχεδόν άμεσα και ανέλαβε τις τύχες της Κ15. Αναβαθμίστηκε σε βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας πρόσφατα επί Χατζηνικολάου, διατηρώντας και τα ηνία στην Κ15.

Σταθερά επίσης τα τελευταία χρόνια μετέχει στα σεμινάρια της UEFA και αναβαθμίζεται προπονητικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται τίποτα σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα είναι πρώτος προπονητής, κάτθι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αφορά μόνο τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια αλλά και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει πως καθήκοντα πρώτου προπονητή της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Ζόραν Στοΐνοβιτς».