Στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του 70χρονου που αποπλάνησε ανήλικο στην Κομοτηνή

Κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Ροδόπης, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 70χρονου άνδρα, που συνελήφθη στις 5 Μαρτίου στην Κομοτηνή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής για αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών, καθώς επίσης και η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
 width=
Πρόκειται για τον Χρήστο Δοσεμετζή, του Ιωσήφ και της Αναστασίας, που γεννήθηκε στις 8-1-1946 στην Κομοτηνή και κατοικεί επίσης στην Κομοτηνή.

Με απόφαση του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ροδόπης κρίθηκε ένοχος για την πράξη της αποπλάνησης παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, η οποία μετατράπηκε σε χρηματική ποινή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου της τοπικής κοινωνίας και δη των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25310-83238 και 25310-83223 του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

 

Πηγή:  http://paratiritis-news.gr