LIVE από την Δράμα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών: Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 4-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την μετάδοση του αγώνα Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε άμεση πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στην Δράμα όπου ο Εβρος Σουφλίου παίζει νοκ αουτ παιχνίδι για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Ωρα 14:20  Την προηγούμενη εβδομάδα ο Έβρος Σουφλίου νίκησε 0-1 τον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες, και αντιμετωπίζει σε αγώνα νοκ άουτ για την 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος την ιστορική και δυνατή Δόξα στην Δράμα.

Ωρα 14:30 Το Σουφλί είναι η μόνη ομάδα της Θράκης που έχει απομείνει στον θεσμό, αλλά έχει μεγάλο κίνητρο, γιατί αν κατακτήσει το τρόπαιο, όπως έκανε ο Νέστος πέρυσι, τότε θα κερδίσει θέση στη Γ’ Εθνική βάσει της προκήρυξης.

Ωρα 14:40  Η Δόξα Δράμας θα παίξει πρωτίστως για το γόητρο και πιθανότατα ο Κώστας Βασιλακάκης θα κάνει πολλές αφού την ενδιαφερει πρώτιστα η Γ’ Εθνικη όπυ θέλει να παρει την δεύτερη θεση πίσω απο τον Αρη.

Ωρα 14:45 Ο νικητής της αναμέτρησης, που σε περίπτωση που είναι ισόπαλη μετά την ολοκλήρωση των 90 λεπτών θα ακολουθηθεί από παράταση και πέναλτι, θα αγωνιστεί σε δύο εβδομάδες με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Ωρα 14:50 Την αναμέτρηση του Έβρου Σουφλίου στην Δράμα ορίστηκε να διευθύνει Πασχάλης Τρακαλιάνης με βοηθούς τους Δημήτρη Γκαϊταντζή και Χρήστο Κρυωνά, όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών.

Ωρα 14:52 Την ίδια ώρα θα διεξάγονται άλλοι 9 αγώνες της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών σε διάφορα γήπεδα της χώρας, αλλά και αγώνες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα οι αγώνες Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων Κρύας Βρύσης, Καμπανιακός – Θύελλα Φιλώτας, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης και Άρης Θεσσαλονίκης– Κοζάνη.

Ωρα 14:55 Εξαιτίας του αγώνα της Δόξα Δράμας με τον Εβρο Σουφλίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου, που είχε προγραμματιστεί αρχικά για την εμβόλιμη 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκαν και τα ματς Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας και Εθνικος Ν. Αγιονερίου με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ωρα 14:57 Με πολλές αλλαγές η εντεκάδα της Δόξας Δράμας σε σχέση με τον αγώνα με τον Εθνικό το Σάββατο: Καράδαης, Βιτλής, Βραμέντσαλης, Μπάμπουρας, Πετρόπουλος, Κανετίδης, Κονταξής, Κελεσίδης, Ντος Σάντος, Παπαζούδης και Μαρκόπουλος,  που είναι ο μόνος που ξεκίνησε εντεκάδα πριν 5 ημέρες.

Ωρα 14:59  Η εντεκάδα του Έβρου Σουφλίου: Μπινόπουλος, Ζάχος, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Πετκίδης, Εμρέ, Δραγανίδης, Μερτίκας, Χιζανασβίλι, Ζιγκερίδης.

Ωρα 15:02 Έναρξη αγώνα

18′ Μέτριο το παιχνίδι, αφού η Δόξα με τις πολλές αλλαγες στην ενδεκάδα της παρουσιάζεται αρκετά ασύνδετη, ενώ και ο Έβρος καλά στημένος στην άμυνα περιμένει με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του πρωην πορτιέρο του Άρη Καράδαη.

27′ Παραμένει το μηδέν στην Δράμα, παρά που η Δόξα αύξησε την πίεσή της. Αρκετα απειλητικός ο πρωην επιθετικός του Πανθρακικού Μαρκόπουλος.

34′ Γκολ για την Δόξα Δράμας. Σκορερ ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Μαρκος Ντος Σάντος με προβολή μετά από σέντρα του Κονταξή. Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 1-0

40′ Σε παιχνίδι που ενδιαφέρει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, η ομάδα του πρωην προπονητή της Δόξας Δράμας Ανδρέα Παντζιαρα έκανε την ανατροπή και έχουμε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος- Απόλλων Κρυας Βρύσης 1-2. Θυμίζουμε ο Εθνικός κυνηγά το Βυζαντιο που έχει ωστόσο εννιά βαθμούς παραπάνω.

45′ Λήξη πρώτου μέρους στην Δράμα. Πίσω στο σκορ ο Έβρος Σουφλίου. Ημίχρονο Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 1-0

Ωρα 15:55 Ημίχρονα στην Γ’ Εθνική: Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς 1-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-2, Καμπανιακός – Θύελλα Φιλώτας 1-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης 0-0 ενώ ο αγώνας  Άρης– Κοζάνη θα ξεκινήσει στις 16:15. Σε άλλο παιχνίδι για το κύπελλο ερασιτεχνών Μακεδονικός-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 1-0.

46′ Έναρξη του δεύτερου μέρους.

50′ Η Δόξα μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, ο Έβρος δεν αλλάζει τακτική με τους παίχτες της εβρίτικης ομάδας να είναι όλοι πίσω στην άμυνα, μπροστά από το τέρμα του Μπινόπουλου.

52′ Γκολ για την Δόξα Δράμας. Σέντρα του Κανετίδη και ο Μουτεσίδης διπλασιαζει τα τέρματα της Δόξας.  Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 2-0

53′ Γκολ για την Δόξα Δράμας. Με την σεντρα σουτ του Κανετίδη μέσα από την  περιοχή και νεο τέρμα για τους γηπεδούχους. Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 3-0

62′ Γκολ για τον Έβρο Σουφλίου. Μειώνει ο Έβρος. Ο Κελεσίδης ανέτρεψε τον Ζιγκερίδη και με πέναλτι ο ίδιος μειώνοντας το σκορ. Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 3-1

71′ Γκολ για την Δόξα Δράμας. Μεγαλο λάθος του Μπινόπουλου, με τον Κανετίδη να του κλέβει την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα. Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 4-1

90′ Λίγο πριν το τέλος στην Γ’ Εθνικη Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς 1-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-2, Καμπανιακός – Θύελλα Φιλώτας 3-1, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης 0-1 και στο 30′  Άρης– Κοζάνη 2-1.

93′ Λήξη αγώνα στην Δράμα. Νέα συντριβή για τον Έβρο Σουφλίου που πλεον αποχαιρετά και τις ελάχιστες ελπίδες που είχε για την παραμονή στην Γ’ Εθνική εαν κατακτουσε το κύπελλο ερασιτεχνών. Τελικό αποτέλεσμα Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 4-1

Ακολουθεί σε νέα ανάρτηση ρεπορτάζ του αγώνα και τα τελικά αποτελέσματα της εμβόλιμης 26ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.