Κύπελλο Ερασιτεχνών: Αποκλεισμός με βαριά ήττα για τον Έβρο Σουφλίου στην Δράμα

Στην 3η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε η Δόξα Δράμας, η οποία επιβλήθηκε με 4-1 του Έβρου Σουφλίου και πήρε με χαρακτηριστική άνεση την πρόκριση. Αντίπαλος για τους Δραμινούς στην επόμενη φάση ο περσινός κάτοχος του τίτλου Νέστος Χρυσούπολης.

Η ομάδα του Έβρου με τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του μετά απο αρκετά χρόνια στα ερασιτεχνικά του Έβρου, ήθελε να πετύχει ότι καλύτερο μπορούσε απέναντι στην Δόξα Δράμας και για ένα ημίχρονο έδειχνε ανταγωνιστική. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με τον Σάντος, ο οποίος χρησιμοποίησε το γόνατο για να σκοράρει, με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Δραμινοί «κλείδωσαν» τη νίκη με δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό! Αρχικά στο 52’ με τον  Μουτεσίδη μετά απο σέντρα του Κανετίδη, με τον Κανετίδη στο 53′ να διευρύνει την διαφορά των δύο ομάδων στα τρία τέρματα. Στο 62′ ο Ζυγκερίδης ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε και μείωσε για τον Κυπελλούχο Έβρου αλλά 9 λεπτά αργότερα, έπειτα από ολέθριο λάθος του Μπινόπουλου, ο Κανετίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Πασχάλης Τρακαλιάνης με βοηθούς τους Δημήτρη Γκαϊταντζή και Χρήστο Κρυωνά, όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Καράδαης, Βιτλής, Βραμέντζαλης, Μπάμπουρας, Πετρόπουλος, Κανετίδης, Κονταξής (38’ Μουτεσίδης), Κελεσίδης (67’ Στόικος), Μαρκόπουλος (69’ Γαϊδαρτζής), Σάντος, Παπαζούδης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ευστάθιος Μιχαηλίδης): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Ζάχος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Πετκίδης (57’ Φακίτσας), Μεμέτ, Δραγανίδης, Μερζίκας, Χιζανασβίλι (56’ Τζελέπης), Ζυγκερίδης (75’ Δροσάκης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS