Εξελίξεις σοκ στην Αλεξανδρούπολη – Ακόμη ένα κακοποιημένο παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο!

Και τρίτο παιδί μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν.Ε. της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το e-evros.gr, μετά από εκ νέου έρευνα των Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης της πρωτεύουσας του Έβρου.

Πρόκειται για την γνωστή οικογένεια που απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τις Αστυνομικές Αρχές της περιοχής καθώς ήδη ένα 5χρονο αγοράκι κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 33χρονο πατριό του (θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον 3οχρονο αδελφό του. Οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις ενώ οι νέες πληροφορίες που είδαν το φως κάνουν λόγο για ακόμη ένα κακοποιημένο παιδί.

Πρόκειται για ένα 10χρονο αγόρι το οποίο βρήκαν οι Αστυνομικοί στο σπίτι των γονιών του κατηγορούμενου, χωρίς να φέρει τραύματα. Το παιδί μεταφέρθηκε και αυτό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ώστε να γίνει προληπτικός έλεγχος και βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα εκεί.

Γρίφο πάντως φαίνεται ν’ αποτελεί σε ποιον ανήκει το 3ο ανήλικο, αφού ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες του e-evros.gr, θέλουν τη μητέρα των άλλων δύο ανηλίκων να ισχυρίζεται πως είναι δικό της και του κατηγορούμενου, ενώ οι γονείς του κατηγορούμενου λένε πως είναι δικό τους.

Σταθερή η κατάσταση του 5χρονου 
Την ίδια στιγμή, στη Μ.Ε.Θ. Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης διακομίστηκε χθες Τρίτη 15 Μαρτίου στις 16:00, ο 5χρονος που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφο της μητέρας του στην Αλεξανδούπολη.

Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή ωστόσο παραμένει σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, μετά το πρώτο χειρουργείο που υποβλήθηκε στο Π.Γ.Ν.Ε. Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ενώ το μικρότερο αδερφάκι του εξακολουθεί να νοσηλεύεται εως ότου αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τη συνοδεία της μητέρας του, αφού είναι κρατούμενη και αύριο Πέμπτη στις 10:00 αναμένεται να σταθεί τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ενώπιον του Ανακριτή.

Το παιδικό χωριό SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη ωστόσο σύμφωνα με τον δ/ντή του, Γιώργο Βαφέα, ήρθε σε επαφή με την Εισαγγελέα, ώστε να κοινοποιήσει την πρόθεση του οργανισμού, για την μετέπειτα φιλοξενία των δύο παιδιών.

ΠΗΓΗ: www.e-evros.gr