Παρίσταναν τους… «Τζιχαντιστές» στο Καρναβάλι της Ξάνθης και τους συνέλαβαν!

Σε περιπέτειες μπήκαν δύο καρναβαλιστές στην Ξάνθη που επέλεξαν να ντυθούν… “τζιχαντιστές”, με ψεύτικα όπλα και μαχαίρια. Το αποτέλεσμα ήταν η Αστυνομία να τους συλλάβει.

Τις τελευταίες ημέρες πριν την κορύφωση του καρναβαλιού, είχε αναπτυχθεί έντονα φημολογία περί πιθανού τρομοκρατικού χτυπήματος στην περιοχή, κάτι φυσικά που αποτελούσε μια κακόγουστη φήμη την οποία δυστυχώς αναπαρήγαγαν αρκετοί, με αποτέλεσμα τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυξημένα.

Δύο καρναβαλιστές ωστόσο επέλεξαν να ντυθούν “τζιχαντιστές” με αποτέλεσμα να βρουν τον μπελά τους, μιας και Αστυνομικοί τους συνέλαβαν.

Στο μεταξύ και φέτος, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν εκτός ορίου κατά την διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων, πίνοντας αρκετά ποτηράκια παραπάνω με αποτέλεσμα είτε να καταλήξουν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, είτε να δεχθούν βοήθεια από τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που και φέτος προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά την διάρκεια του Καρναβαλιού. Τα Επείγοντα του Νοσοκομείου άλλωστε κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν περιστατικά οξείας μέθης αλλά και μικροτραυματισμούς που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του τριημέρου.

Πηγή: www.xanthinea.gr