Για «σκάνδαλο» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΑΟΟ αλλά ξεκαθαρίζει: «Θα δώσουμε την απάντησή μας στο γήπεδο»

Για «σκάνδαλο» έκανε λόγο σε σχέση με τον τρόπο που όρισε η ΕΣΑΠ τα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών, με αποτέλεσμα ο ΑΟ Ορεστιάδας να παίζει με μια μέρα ξεκούρασης λιγότερη το κρίσιμο ματς με τον Φοίνικα Σύρου, ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Γκιζάνης.

Μιλώντας στο Ράδιο Έβρος το μεσημέρι της Τρίτης (15/10), μια ημέρα μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΑΟΟ δεν θα κινδυνεύσει «και δεν θα μπλέξει στις ηλίθιες περιπέτειες που πάνε να μας μπλέξουν», αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

«Το σκάνδαλο δεν είναι που παίζουμε Τετάρτη με τον Φοίνικα, το σκάνδαλο είναι ότι παίξαμε με την Κηφισιά Κυριακή αντί για Σάββατο. Η Κηφισιά αρνήθηκε να μας δώσει το γήπεδο να γίνει Σάββατο ο αγώνας, προφασιζόμενη ότι υπήρχε αγώνας μπάσκετ που προηγούνταν, ενώ τελικά την ίδια ώρα μας έδωσε το ίδιο γήπεδο για προπόνηση από τις 7.30 μέχρι τις 9.00. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας το εξηγήσει η Volley league και η ΕΣΑΠ, για ποιο λόγο συνέβη αυτό το γεγονός», είπε ο Β. Γκιζάνης, προαναγγέλλοντας επίσημη διαμαρτυρία από τον Όμιλο.

«Δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν και άλλα, όπως τα πολλά περίεργα αποτελέσματα. Με 22 βαθμούς δεν έχει πέσει καμία ομάδα. Φέτος έχουν έρθει τα πάνω κάτω, ομάδες που ήταν αδιάφορες έδωσαν βαθμούς και έτσι έχουμε φτάσει όχι να κινδυνεύουμε, γιατί δεν το πιστεύω αυτό, αλλά να είμαστε σε μια θέση που δεν αρμόζει στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας», πρόσθεσε ο Β. Γκιζάνης που ξεκαθάρισε: «Εγώ θέλω να κερδίσουμε τον Φοίνικα Σύρου, να πάμε να κερδίσουμε και στην Αλεξανδρούπολη και να κλείσουμε στόματα τερματίζοντας όσο πιο ψηλά μπορέσουμε».

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος σέβεται απόλυτα την ιστορία και την προσπάθεια του Φοίνικα Σύρου, που θεωρεί από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Ωστόσο διευκρίνισε για τον αγώνα της Τετάρτης: «Παίζουμε στο σπίτι μας, έχουμε πολύ καλή ομάδα και δεν φοβόμαστε κανέναν. (…) Πρέπει να κερδίσουμε για να δώσουμε απαντήσεις σε κάποιους κυρίους που νομίζουν ότι τα παιχνίδια δεν γίνονται μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτά. Και ο νωών νοείτο».

Κατά την ραδιοφωνική του συνέντευξη, υποστήριξε ακόμα ότι η αχίλλειος πτέρνα του ΑΟΟ είναι ότι «λόγω χρεών δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να έχει και βάθος στον πάγκο», αλλά διευκρίνισε ότι τα κενά καλύπτονται από παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες και οι οποίες διαπρέπουν. Πρόσθεσε τέλος ότι ΑΟΟ δεν είναι μόνο βόλεϊ αλλά και στίβος, τένις, πινγκ πονγκ και σκάκι, ενώ κάλεσε τον κόσμο μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα να παραβρεθεί στο gala που διοργανώνει η ομάδα για την οικονομική της ενίσχυση…