Ανήλικος δραπέτης από το αναμορφωτήριο Βόλου ο αρχηγός σπείρας διαρρηκτών στην Κομοτηνή!

Είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αρωγής του Βόλου πριν πέντε μήνες ενώ τις τελευταίες ημέρες μαζί με συνεργούς του είχε κάνει πολλές κλοπές στην περιοχή!

Επί πέντε μήνες κατάφερνε να ξεγλιστράει από τις έρευνες των αστυνομικών ένας ανήλικος που είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου. Στο διάστημα αυτό, είτε μόνος είτε μαζί με δυο άλλους νεαρούς σεσημασμένους για κλοπές που στρατολόγησε, διέρρηξε τρία καταστήματα και δύο σχολεία στην Κομοτηνή.

Οι διαρρήξεις είχαν ξεκινήσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η λεία του 17χρονου δραπέτη και των συνεργών του ηλικίας 31 και 22 χρόνων, ήταν τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές, δύο υπολογιστές, ένας φορητός υπολογιστής και τρεις τηλεοράσεις. Αυτές τις τηλεοράσεις μετέφεραν με το αυτοκίνητο του 31χρονου, όταν εντοπίστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και συνελήφθησαν.

Στα σπίτια του 17χρονου και του 22χρονου βρέθηκαν ο φορητός υπολογιστής και τρεις ηλεκτρονικές συσκευές που αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 31χρονου. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και φθορές και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

ΠΗΓΗ: www.protothema.gr