Το απίστευτο ρεκόρ σε όλη την Ευρώπη που έχει πετύχει και κατέχει ο ΑΟ Νέας Βύσσας!!!

«Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ, στο γυναικείο βόλεϊ αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μία ομάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε όλες τις κατηγορίες, που δεν έχει χάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σετ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.Και αυτή η ομάδα είναι ελληνική!»

Αυτό ανέφερε σε ανάρτησή της στη σελίδα που διατηρεί στο facebook η αθλητική -χιουμοριστική εκπομπή “Φάτσες για ραδιόφωνο”, που ασχολήθηκε στην άλλη άκρη της Ελλάδας, στην Κρήτη συγκεκριμένα όπου εκπέμπει από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Ρεθύμνου Team, με τον… ΑΟ Νέας Βύσσας!

Γιατί ναι! Αν ευσταθεί η πληροφορία, η ακριτική ομάδα του ΑΟ Νέας Βύσσας, που βρίσκεται στο βορειότερο άκρο του νομού Έβρου, κοντά στα σύνορα με την Βουλγαρία και την Τουρκία, είναι αυτή που αποτελεί την μοναδική ομάδα που αγωνίζεται σε εθνικό πρωτάθλημα σε όλη την Ευρώπη και όχι απλά έχει νικήσει όλους τους αγώνες της αλλά δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ! 

«Μιλάμε για τον Α.Ο. Ν. ΒΥΣΣΑΣ, την ομάδα που ψάχνει αντίπαλο για να της πάρει ένα σετ. Στην κανονική περίοδο κέρδισε όλα τα παιχνίδια με 3-0 και τώρα ετοιμάζεται για τα πλέι οφ», ανέφερε το σχετικό αφιέρωμα, το οποίο ωστόσο έγινε πριν περίπου ένα μήνα. Από τότε, όπως γνωρίζουν ασφαλώς οι αναγνώστες του ThrakiSportS, κύλησαν άλλες δύο αγωνιστικές στα πλέι οφ με τον ΑΟ Νέας Βύσσας να κερδίζει με 3-0 σετ τόσο την Καβάλα όσο και την ΑΕ Κομοτηνής εκτός έδρας, συνεχίζοντας και διευρύνοντας αυτό το εντυπωσιακό της σερί.

Ο ΑΟ Νέας Βύσσας αγωνίζεται ως γνωστόν στον Δ’ όμιλο της Β’ Εθνικής Γυναικών, αυτόν που διοργανώνει η Α’ περιφέρεια της ΕΟΠΕ, δηλαδή η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας. «Μαέστρος αυτής της ομάδας είναι ο Μπάμπης Σταματόπουλος ενώ αρχηγός είναι η Ειρήνη Παπαστεφάνου», αναφέρουν οι δημοσιογράφοι από την Κρήτη στο πρόσφατο αφιέρωμά τους, το οποίο ολοκληρώνεται ως εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια,στο τεχνικό τιμ και στην διοίκηση της ομάδας από τον Έβρο!!!».

ΑΟ Νέας Βύσσας πλέον και στην Κρήτη! Όπως έλεγε και το παλιό τηλεοπτικό σποτ, ΑΟ Νέας Βύσσας και πάσης… Ελλάδος (για να μην πούμε… Ευρώπης…).