LIVE από την Αθήνα: ΑΕΚ – Πανθρακικός 3-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΑΕΚ – Πανθρακικός για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανθρακικό.

Ωρα 18:53 Πριν ξεκινήσουμε, αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανθρακικός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη στην Κομοτηνή που εγκαινιάστηκε μάλιστα το Σάββατο σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγρονισμένο χώρο. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:56 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:59  Tρίτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Hit FM» που μεταδίδει την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά κάθε Σάββατο έχει και αθλητική ζώνη στο πλαίσιο της οποίας μεταδίδονται όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 19:02  Τέλος να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη και έχει πλήρες αθλητικό ένθετο, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεργασία και με την ομάδα του ThrakiSportS για όλα τα αθλητικά νέα της εβδομάδας που πέρασε.

Ωρα 19:07  Γιούδας, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης, Λαδάκης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χασομέρης είναι οι έντεκα με τους οποίους ξεκινά ο Ζόραν Στοίνοβιτς, αφού ο Χατζηνικολάου εμεινε στο ξενοδοχείο λόγω ασθένειας για τον Πανθρακικό, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί.

Ωρα 19:10  Είναι προφανές ότι ο Αθανασιάδης έχει σοβαρό πρόβλημα και είναι χαρακτηριστικό όπως μαθαίνουμε ότι ο πιτσιρικάς Γιούδας, που μόλις πριν λίγους μήνες ήρθε στην ομάδα, ταξίδεψε το πρωί για την Αθήνα προκειμένου να μπει στην αποστολή και τελικά να ξεκινήσει ενδεκάδα.

Ωρα 19:13  Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Σιμόες, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

Ωρα 19:16  Ελάχιστος ο κόσμος στο ΟΑΚΑ καθώς άλλωστε βρέχει και καταρρακτωδώς εδώ και λίγη ώρα. Όλη μέρα βρέχει άλλωστε.

Ωρα 19:19  Για την σημασία του αγώνα δεν υπάρχει λόγος να το επαναλάβουμε. Ο Πανθρακικός θέλει να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για παραμονή. Η ΑΕΚ να στρογγυλοκαθήσει στην σεύτερη θέση αυξάνοντας το πλεονέκτημά της στην βαθμολογία των πλέι οφ.

Ωρα 19:23  Εχουν αποχωρήσει οι δυο ομάδες για τα αποδυτήρια και σελίγο θα κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους στο γήπεδο.

Ωρα 19:26  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Κυριάκο Μερκενίδη και Πέτρο Πάτρα. Τέταρτος είναι ο Γιώργος Φουκάκης.

Ωρα 19:29  Τώρα η είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και πάμε σε περιγραφή…

1′  Εναρξη του αγώνα

4′ Γκολ για την ΑΕΚ. Σκόρερ ο Μπουονανότε. Ο Αργεντίνος πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, απέφυγε τον Ποτουρίδη και τελείωσε όπως έπρεπε τη φάση. ΑΕΚ – Πανθρακικός 1-0

11′ Γκολ για την ΑΕΚ. Σκόρερ ο Αραβίδης. Σέντρα του Σοϊλέδη από αριστερά, κεφαλιά του Αραβίδη, στα δίχτυα του Γιούδα η μπάλα για δεύτερη φορά. ΑΕΚ – Πανθρακικός 2-0

17′ Γκολ για την ΑΕΚ. Σκόρερ και πάλι ο Αραβίδης. Ο Μάνταλος πέρασε δυο-τρεις, έκανε ωραίο γύρισμα από αριστερά και ο Αραβίδης από κοντά σκόραρε ξανά. ΑΕΚ – Πανθρακικός 3-0

25′ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Βασιλαντωνόπουλος στη θέση του τραυματία Σοϊλέδη. Κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της Ένωσης. Αναγκαστική η αλλαγή.

30′  Συμπληρώσαμε ημίωρο, αλλά η ΠΑΕ Πανθρακικός πριν λίγο μας ενημέρωσε και επίσημα ότι… στον πάγκο του Πανθρακικού δεν κάθεται ο Γιάννης Χατζηνικολάου, καθώς ο 51χρονος προπονητής είναι εμπύρετος και παρέμεινε στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει ο Πανθρακικός στην Αθήνα. Την ομάδα κοουτσάρει ανεπισήμως ο Ζόραν Στοΐνοβιτς.

34′  Ο Πογέτ  θα αναγκαστεί να προβεί σε δεύτερη αλλαγή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω προβλήματος τραυματισμού. Στην θέση του ο Λαμπρόπουλος.

40′ Εχει πέσει και πολύ λογικά ο υρθμός μετά τα τρία γκολ, τα πάντα έχουν κριθεί άλλωστε. Διαδικαστικού χρακτήρα δείχνει το παιχνίδι.

45+1′  Τέλος πρώτου μέρους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανθρακικός – ΑΕΚ 3-0

46′ Ξεκίνησε το β’ μέρος χωρίς αλλαγες για Πογιε και Στοίνοβιτς.

48′ Ο Κορδέρο δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

53′ Απευθείας φάουλ του Γκάλο λίγο έξω από την περιοχή, αλλά είναι κακό και η μπάλα περνάει πάνω από την εστία.

61′ Κίτρινη κάρτα στον Λαδάκη για τον Πανθρακικό

64′ Καλό σουτ του Μάνταλου η μπαλα όμως άουτ

65′ Κίτρινη κάρτα στον Μπουγαΐδη.

69′ Καλό σουτ του Ηλιάδη, άουτ η μπάλα, στην πρώτη επιθεση του Πανθρακικού.

72′ Ο Τσιάρας στη θέση του Χρήστου.

79′ Ο πρωην της ΑΕΚ Πεταυράκης στη θέση του Χασομέρη.

82′ Κίτρινη κάρτα στον Κορδέρο.

84′ Συνδυασμός Αραβίδη με τον Μάνταλο, αλλα το σουτ του τελευταίου το μπλοκαρε ο Γιούδας.

85′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Πανθρακικό. Εξω λόγω τραυματισμού ο Γιούδας, μέσα ο νεαρός Τζελέπης στο ντεμπουτο του στην μεγαλη κατηγορία.

86′ Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Πλατέλλας στη θέση του Κορδέρο.

89′ Καλό σουτ πάλι του Ηλιάδη, αλλα η μπάλα δεν κανει το χατηρι του εμπειρου μεσου του Πανθρακικού και περνα μολις αουτ.

90′ Τρια τα λεπτά των καθτστερήσεων.

90+3′ Τέλος του αγώνα. Ο Πανθρακικός ηττήθηκε φυσιολογικά απο την ΑΕΚ δεχομενος τρια τερματα στην αρχη του αγωνα και πλεον περιμενει την μαθηματική επιβεβαίωση για το αντίο από την πρώτη κατηγορία. Τελικό αποτέλεσμα ΑΕΚ-Πανθρακικός 3-0