Τα αναλυτικά αποτελέσματα στον ποδηλατικό αγώνα 2ο Tuvunu Cup 2016 XCO στην Νυμφαία

Ο Ηλίας Tσορουκτσίδης της SFR Team και ο κομοτηναίος Χαρούν Μολλά ήταν οι μεγάλοι νικητής στο 2ο Tuvunu Cup 2016 XCO που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σεκυκλική διαδρομή 5.000 μέτρων στο δάσος της Νυμφαίας.

Ο Τσορουκσίδης τερμάτισε σε 1 ώρα, 5 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα και άφησε βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας Open, με δεύτερο τον Νίκο Ταχόπουλο του συλλόγου 1000 Δέντρα που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1.07.02.

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο βούλγαρος Ίλκο Ίλιεφ. Συνολικά μόνον οκτώ από τους 21 ποδηλάτες που δήλωσαν συμμετοχή, κατόρθωσαν να τερματίσουν. Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα της κατηγορίας Open με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο κομοτηναίος Χαρούν Μολλά του συλλόγου Πελοτών με χρόνο τερματισμού 1.03.45. Δεύτερος ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης του Βέλους και τρίτος ο Βασίλης Τσιουμάκης του ΒΑΟ.

Συνολικά οι 10 από τους 16 αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα, κατάφεραν να τερματίσουν.  Στους έφηβους νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Καπετανίδης, στους παίδες ο Άγγελος μαυρίδης, στις νεάνιδες η Κατερίνα Ελευθεριάδου, στους παμπαίδες ο Κωνσταντίνος Ζολώτας και στις παγκορασίδες η Φανή Μπάνου.

Αναλυτικά και πάλι τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες με ένα κλικ ΕΔΩ.