Νέο ΣΟΚ στην Ξάνθη – Ντύθηκε καρναβάλι και προσπάθησε να βιάσει 24χρονη στην πόλη!

Στην σύλληψη ενός 26χρονου άντρα για απόπειρα βιασμού προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί στην Ξάνθη.

Ο φερόμενος ως δράστης φορώντας αποκριάτικη μάσκα προσέγγισε μια 24χρονη κοπέλα και αφού την ακινητοποίησε αποπειράθηκε να τη βιάσει, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του και τράπηκε σε φυγή. Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία και αστυνομικοί συνέλαβαν τον επίδοξο βιαστή ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο δράστης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 29-02-2016, στην Ξάνθη, προσέγγισε 19χρονη ”και προσέβαλε με τις ενέργειές του τη γενετήσια αξιοπρέπειά της”.

Ση12814758_10208113472101939_7883893665036424898_nμειώνεται ότι η σχετική δικογραφία σε βάρος του 26χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της απείθειας, διότι, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, αρνήθηκε να υπακούσει στις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή. Κατασχέθηκε η αποκριάτικη μάσκα που φορούσε, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα…

Καρναβαλιστές στη στέγη καφετέριας
Εν τω μεταξύ, σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς κινήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Ξάνθη, με τους χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη να χορεύουν και να τραγουδούν μέχρι το πρωί. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η πόλη και πιο συγκεκριμένα τα καταστήματα εστίασης στην Παλιά Πόλη και στην περιοχή της “Παραλίας”, έμειναν στο πόδι καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας ενώ το πρωί της Κυριακής βρήκε τα σοκάκια της Παλιάς Πόλης γεμάτα κόσμο.

Μάλιστα όσοι βρέθηκαν στην περιοχή της Πλατείας Αντίκας αντίκρισαν νωρίς το πρωί καρναβαλιστές να χορεύουν πάνω στην στέγη μιας καφετέριας.

ΠΗΓΗ: www.xanthinea.gr