Δηλώσεις με νόημα από Μουστακίδη μετά την νέα νίκη του Εθνικού απέναντι στον Φοίνικα

Μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, ο προπονητής της Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στην διοίκηση της ομάδας.

«Η ομάδα μου με αυτή τη νίκη σώθηκε και μαθηματικά. Μετά το 1ο σετ μας βγήκε η τακτική. Σίγουρα ο Γκιλέν έκανε τη διαφορά αλλά και οι κεντρικοί μας πήγαν καλά και οι ακραίοι μας κράτησαν υποδοχή και ο πασαδόρος μας μετά το 1,5 σετ έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν τεράστια προσπάθεια όπως άλλωστε και η διοίκηση. Πρέπει η διοίκηση να προσέξει λίγο αυτά τα παιδιά που έδωσαν την ψυχή τους για την ομάδα. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να δούμε τι δυνάμεις έχουμε και ποια ομάδα θέλουμε για την επόμενη σεζόν. Όσο πιο γρήγορα πάρουμε αποφάσεις τόσο το καλύτερο. Καλή συνέχεια στο Φοίνικα στα ημιτελικά».

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο βραζιλιάνος Γκουιλέν είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε. Έκανα την καλύτερη εμφάνιση μου όσο είμαι στον Εθνικό αλλά σε αυτό με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Νικήσαμε δύσκολο και δυνατό αντίπαλο. Κάνουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω πως εάν είχαμε λίγο χρόνο περισσότερο θα είχαμε δείξει καλύτερα πράγματα».