Εκτός ο Μεχία, με πρόβλημα στην Αθήνα ο Αθανασιάδης ενόψει ΑΕΚ για τον Πανθρακικό!

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα (19.30 LIVE ThrakiSportS) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση το πρωί της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο που περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις ταχύτητας και αντίδρασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου δούλεψαν επίσης στα τελειώματα των φάσεων και στην εκτέλεση και αντιμετώπιση στατικών φάσεων.

Το δυσάρεστο όμως για τον Έλληνα προπονητή ήταν ότι το γεγονός πως ο Γιώργος Αθανασιάδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση. Ο 22χρονος τερματοφύλακας μπήκε πάντως στην αποστολή, ωστόσο η συμμετοχή του στον αγώνα κρίνεται αμφίβολη.

Απών ήταν ο Αλφρέδο Μεχία, που έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Ονδούρας, ενώ ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Αναλυτικά η αποστολή, που θα ταξιδέψει οδικώς για την Καβαλα και από εκεί αεροπορικώς για την Αθήνα και θα διαμείνει στην πρωτεύουσα: Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Χρήστου, Λαδάκης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Φωτάκης, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Χασομέρης, Ίγκορ.