Όσα δήλωσαν Λουτσέσκου και Ουζουνίδης στην συνέντευξη Tύπου μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί της Ξάνθης

Εμφανώς ικανοποιημένος απο την εικόνα της ομάδας του αλλά και την μεγάλη νίκη, που διατηρεί για τα καλά τον Πανιώνιο στο κόλπο των πλέι οφ εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο θρακιώτης προπονητής του Πανιωνίου Μαρίνος Ουζουνίδη, εν αντιθέσει με τον ομόλογο του της Skoda Ξάνθη Ραζβάν Λουτσέσκου που παραδέχτηκε πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του δεν…μπήκε ποτέ στο γήπεδο, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και τις φήμες που τον φέρνουν στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Ραζβάν Λουτσέσκου (προπονητής Skoda Ξάνθη): “Το παιχνίδι είχε δύο διαστήματα. Ένα πολύ καλό για εμάς στα πρώτα 37 λεπτά, πιέζοντας και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν δίναμε την δυνατότητα στον αντίπαλο. Μετά το 37΄όπου δεχτήκαμε το γκολ πέσαμε τελείως και δεν είχαμε σωστή αντίδραση και έτσι φάγαμε και το δεύτερο γκολ. Ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος έπαιξε έξυπνα και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Πιθανόν να υπήρχε και μεγαλύτερη διαφορά. Είμαι απογοητευμένος που τα παρατήσαμε, μπορούμε να χάνουμε αλλά να συνεχίσουμε να παίζουμε. Δεν είχαμε οργάνωση. Πιστεύω ότι αυτό είναι το όριο μας γι’ αυτή τη χρονιά”.

Για το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο διαμαρτυρόταν στους διαιτητές, απάντησε: “Είχα τον λόγο να το κάνω τότε, αλλά τώρα τι να πω για την διαιτησία, από την στιγμή που θα μπορούσε το σκορ να ήταν και 5-0”. Όσο για τις  φήμες που τον θέλουν να μιλάει με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: “Δεν υπάρχει καμία ομιλία με άλλη ομάδα, δεν διαβάζω ελληνικές εφημερίδες γιατί δεν ξέρω την γλώσσα. Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω”.

Μαρίνος Ουζουνίδης (προπονητής Πανιωνίου):”  Σημαντική νίκη για εμάς και το σκορ μας δίνει και το προβάδισμα με τον αντίπαλο στα μεταξύ μας παιχνίδια, γι’ αυτό πανηγυρίσαμε έτσι και το τρίτο γκολ. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ο αντίπαλος κυκλοφορούσε την μπάλα, χωρίς όμως να κάνει ευκαιρίες. Είχαμε πρόβλημα τότε και ψυχολογικά μας επηρέασε. Μετά τα γκολ του Τάσου ανεβήκαμε, ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες για 2-3 γκολ ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δουλεύουν τόσο πολύ και μπορούν να εξελιχθούν ακόμα παραπάνω στην ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν στο γήπεδο. Αξίζουν το χειροκρότημα αυτά τα παιδιά. Οδηγός μας τους είπα ότι ήταν το ματς με τον Λεβαδειακό, παρά το γεγονός πως είχαμε χάσει”.

Για την σημαντικότητα της νίκης, όταν ξαναρωτήθηκεμ ανέφερε: “Μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα η νίκη αυτή για την πρώτη πεντάδα, αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά είναι πολλές οι πιθανότητες να μπούμε στην πεντάδα. Αυτό που ζητάω πάντα από τους παίκτες είναι να έχουν έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι και όχι στην βαθμολογία. Πλέον όμως είμαστε 4 αγώνες πριν το φινάλε και αυτός είναι ο στόχος μας”.

Για τον “Πάτσα” και την καλύτερη εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: “Σήμερα βάλαμε τον Πατσατζόγλου που στάθηκε καλά και είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό. Στο δεύτερο μέρος φέραμε κοντά τις γραμμές μας, κόντρα σε μία δυνατή ομάδα”.  Για την ανανέωση του συμβολαίου του: “Δεν υπάρχει ακόμα εξέλιξη με το συμβόλαιο, ότι είναι θα ανακοινωθεί από την ομάδα. Τώρα έχουμε άλλα θέματα με την αδειοδότηση”.