LIVE από την Δράμα: Δόξα Δράμας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (και η υπόλοιπη Γ’ Εθνική)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον πολύ σημαντικό αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Δράμα με την ιστορική και δυνατή Δόξα Δράμας για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που διεξάγεται Σάββατο λόγω τριωδίου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στο παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ωρα 14:10 Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ το pregame του ThrakiSportS για τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ωρα 14:20 Διαιτητής στον αγώνα της Δράμας θα είναι ο Μαλουτάς (Ημαθίας), με βοηθούς τους Χρυσάνη (Ημαθίας),και Βερνέζης (Καβάλας).

Ωρα 14:30 Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και άλλες αξιόλογες αναμετρήσεις. Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββατου, εκτός του αγώνα από τα παλιά στο ντερμπι της Θεσσαλονίκης Απόλλων Καλαμαριάς-Αρης που ξεκινά στις 15.30. Για την εξέλιξή τους φυσικά και θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS.

Ωρα 14:40 O Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 25 βαθμούς, βρίσκεται έξι βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμου το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και το Ν. Αγιονέρι το οποίο όμως αντιμετωπίζει στις επόμενες αγωνιστικες τον Εθνικό Σερρών οποτε στην ουσια εχει 34 βαθμούς. Αρα ο Εθνικός αν και εχει δύσκολη αποστολή χρειαζεται βαθμούς ακόμα και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Δόξα.

Ωρα 14:44 Από την άλλη στην η Δόξα Δράμας με 46 βαθμούς πέρασε στην δεύτερη θέση μετά την ήττα του Νέστου από τον Άρη και θέλει να παραμείνει σε αυτήν αφού ίσως υπό προϋποθέσεις οδηγήσει σε άνοδο.

Ωρα 14:48 Συνοπτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Δόξα Δράμας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Καμπανιακός, ΑΠΕ Λαγκαδά-Ηρακλής Αμπελοκήπων, Θύελλα Φιλώτας-Εορδαϊκός, Νέστος Χρυσούπολης-Καβάλα και Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης. Ρεπό έχει η Κοζάνη, ενώ Εβρος Σουφλίου-Εθνικός Γαζώρου 3-0 ανευ αγώνος.

Ωρα 14:51 Με 17αδα ταξίδεψε στην Δράμα ο Εθνικός, με τον Σάββα Καρυπίδη να έχει στην διάθεση του τους : Καλαϊτζίδη, Θάνο, Τσαμουρλίδη, Παρασκευά, Δούπα, Αμπραχαμιάν, Πελτέκη, Γκαϊδατζη, Θεοδωράκη, Γωνιάδη, Σουσαμίδη, Μαμούτ, Τζορμπατζίδη, Χαραλαμπίδη, Κυριζάκη, Πιλτικάκη και Χελιδώνης

Ωρα 14:55 Πάμε όμως να δούμε τις ενδεκάδες απο το ματς της Δράμας. Για την γηπεδούχο Δόξα ο Κώστας Βασιλακάκης επέλεξε τους: Μένκα, Ρεβυθόπουλο, Μουτεσίδη, Χαριτωνίδη, Γκρακλίδη, Σπάσιτς, Κουμπρόγλου, Στόικο, Γαϊδαρτζή, Παπαδόπουλο και των πρώην επιθετικό του Πανθρακικού Κώστα Μαρκόπουλο.

Ωρα 14:58 Ο Σάββας Καρυπίδης ξεκινά με τους  Καλαϊτζίδη, Θάνο Κατρανίτσα, Τσορμπατζίδη, Δούπα, Χελιδόνη, Πελτέκη, Αμπραχαμιάν, Θεοδωράκη, Γωνιάδη και Γκαϊδαρτζή που επιστρέφει εναντιον της προηγούμενης ομάδας του. 

Ωρα 15:04 Ο αγώνας στην Δράμα ξεκινά όπως έχουμε εναρξη και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

3′ Καλή ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο για την Δόξα Δράμας.

6′ Γκολ στην Δράμα. Σκορερ ο Μαρκόπουλος με σουτ που πετυχαινει το πρωτο του τέρμα για τους γηπεδούχους. Δόξα Δράμας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0   

10′ Συμπληρώσαμε ένα δεκάλεπτο παιχνιδιού με το μηδεν να παραμένει  στα υπόλοιπα γήπεδα.

13′ Καλό σουτ του Χελιδόνη για τον Εθνικό, αλλα η μπαλα αουτ.

18′ Ακυρωθηκε ως οφ σαιντ γκολ της Δόξας του πρωην παιχτη του Πανθρακικού Στόικου. Δύσκολη φαση.

25′ Κίτρινη στον Πελτέκη για τον Εθνικό.

30′ Ο Εθνικός ητταται με 1-0 στο πρωτο ημίωρο, χωρις να εχει απειλήσει ιδιαιτερα την εστία του Μένκα.

33′ Καλή ευκαιρία για τον Γκαϊδατζή που βρέθηκε απέναντι στον Μένκα αλλα δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

34′ Κίτρινη για τον Θεοδωράκη

35′ Ξεκίνησε πριν λίγο το μεγαλο παιχνίδι στην Καλαμαριά ανάμεσα σε Απόλλωνα και Άρη, μέσα σε εντονη βροχόπτωση και πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

36′ Γκολ στην Δράμα. Σκορερ ο Κουμπρόγλου που εκμεταλλέυτηκε το λαθος της άμυνας του Εθνικού και κακή συνεννόηση των Καλαιτζίδη και του Τσορμπατζίδη. Δόξα Δράμας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0   

38′ Σκόραρε και η ΑΠΕ Λαγκαδα επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων. κακό γκολ και αυτό για τον Εθνικό.

39′ Κίτρινη για την Δόξα στον πρωην παιχτη Βέροιας και Αρη Μάριο Παπαδόπουλο.

45′ Ημίχρονο στην Δραμα. Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Εθνικό αφού απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Δόξα φαντάζει δύσκολη η ανατροπή. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Δόξα Δράμας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0

Ωρα 15:55 Αποτελέσματα ημιχρόνου: Δόξα Δράμας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 0-1, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Καμπανιακός 0-0, ΑΠΕ Λαγκαδά-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0, Θύελλα Φιλώτα-Εορδαϊκός 1-0, Νέστος Χρυσούπολης-Καβάλα 0-0 και στο 25′ Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης 0-0

Ωρα 16.08 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές  για τις ομάδες

47′ Κακή έξοδος του Καλαϊτζίδη αλλα κανένας της Δόξας δεν βρίσκεται να στείλει την μπάλα στο κενό τερμα.

52′ Καλή κεφαλιά του Γκαϊδατζή μετά από φάουλ από του Θεοδωράκη, αλλα η μπαλα άουτ.

58′ Κίτρινη στον Μαρκόπουλο.

59′ Πρώτη αλλαγή για την Δόξα. Ο Σάντος παίρνει την θέση του Κουμπρόγλου.

63′ Μεγαλη ευκαιρία με τον Γκαϊδατζή που απέναντι στον Μένκα δεν μπορεί να σκοράρει και πάλι. Καλός ο πορτιέρο της Δόξας.

70΄ Αρκετά γκολ στο δευτερο μέρος στην Χρυσούπολη και Λαγκαδα. Νέστος-Καβάλα 2-1, ΑΠΕΛ- Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-2, ενώ Θύελλα Φιλώτα-Εορδαϊκός 2-0 και Κρυα Βρύση-Αγιονέρι 1-1. Ημίχρονο στην Καλαμαρια με  Απόλλων Καλαμαριάς και Άρη να ειναι στο 0-0.

71′ Ο Κυριζάκης στην θέση του νεαρού Πελτέκη για τον Εθνικό.

75′ Προσπαθεί ο Εθνικός αλλα όταν χανεις καλές ευκαιρίες σε εκτός έδρας παιχνίδια και δεν σκοράρεις τα πραγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα.

80′ Νεο γκολ στην Χρυσούπολη για τον Νεστο που κανει το 3-1 στο ντερμπι της Καβάλας. Σκορερ ο Μκρτσιαν, ενω το πρωτο τερμα το πετυχε ο Μελισσόπουλος. Πολλά γκολ και στο Λαγκαδα όπου η ΑΠΕΛ αντέδρασε και πέτυχε δυο τερματα κανοντας το σκορ 4-2 απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

83′ Κλεινει τις αλλαγες ο Καρυπίδης. Ο Πιλτικάκης στην θέση του Θεοδωράκη.

85′ Ο Παπαζούδης μπαίνει αντί του Παπαδόπουλου για την Δόξα.

89′ Τρίτη αλλαγή για την Δόξα με τον Σπάσιτς να δίνει την θέση του στον Κανετίδη.

90′ Δυο μαζεμένα γκολ για τον Αρη που κανει το 0-2 στο 65′ στην Καλαμαριά. Γκολ για τον Ηρακλή που μειωνει σε 4-3. Λήξη στην Χρυσούπολη με τον Νέστο να επικρατεί 3-1 στο ντερμπι με την Καβάλα.

92′ Κίτρινη στον Χαριτωνίδη.

93′ Λήξη αγώνα. Δεν τα καταφερε ο Εθνικός παρά την καλή εμφανιση απέναντι σε μια πολύ δυνατή και με μεγάλους στόχους ομάδα. Κοκκινη για τον Πελτεκη με δευτερη κιτρινη καρτα. Τελικο αποτέλεσμα Δόξα Δράμας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0