Super League: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και οι διαιτητές για τα Κ15, Κ17 και Κ20 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα για τα πρωταθλήματα Κ15, Κ17 και Κ20, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Για το πρωτάθλημα Κ20 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, το Σάββατο (12/3) στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, η τρίτη της βαθμολογίας Ξάνθη μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα φιλοξενείται σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ισόβαθμο της Πανιώνιο που και αυτός στοχεύει να παραμείνει στην θέση αυτή. Διαιτητές της συνάντησης που θα γίνει στην Γλυφάδα θα είναι οι Μεντης, Φούρκας, Κορέστη από την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής.

Την ίδια μέρα και ώρα ο ουραγός του πρωταθλήματος Πανθρακικός φιλοξενείται στα Σπάτα από την έκτη ΑΕΚ με διαιτητές τους Βλάχο, Πειρασμάκη και Αλεξοπούλου της ΕΠΣ Ανατ. Αττικής.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής περιλαμβανει τους αγώνες Ηρακλής-Βέροια, Λεβαδειακός-Πλατανιάς, Ολυμπιακός-Παναθηναίκός, Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, ενω ο αγώνας Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα αναβλήθηκε.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Για το πρωτάθλημα Κ17 στον Β’ Όμιλο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τέταρτου γύρου, το Σάββατο (12/3) στις 12.45 ο Πανθρακικός στο γήπεδο Αγ. Θεοδώρων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με διαιτητές της συνάντησης τους Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδη και Σαχίνη από την ΕΠΣ Θράκης.

Την ίδια ημέρα λιγο αργότερα στις 13.30 η τρίτη Ξάνθη αντιμετωπίζει στο γήπεδο Παλατιτσιων στην Ημαθία την τέταρτη Βέροια και θέλει την νίκη, ώστε να μείνει ζωντανή στην μάχη που δίνει με τον ΠΑΣ για την πρώτη δυάδα, Διαιτητες της αναμέτρησης θα είναι οι Μέγας, Κεσίδης και Κουτσικανίδης από την ΕΠΣ Πιερίας. Ρεπό την αγωνιστική αυτή έχει ο Παναιτωλικός, ενω θα γίνει ακόμα ο αγωνας ΠΑΣ Γιάννινα -Ηρακλης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Για το πρωτάθλημα Κ15 στον Β’ Όμιλο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, το Σάββατο (12/3) στις 13.00 ο τέταρτος Πανθρακικός φιλοξενείται από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους Νέους Επιβάτες με διαιτητές τους Μπούτσικο, Δασκουλίδη, και Μιχτατίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Μισή ωρα αργότερα η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει στα Πηγάδια την Βέροια με διαιτητές τους Ελευθεράκη, Γκώγο και Τζεβελεκίδη από την ΕΠΣ Ξάνθης. Ακόμα θα γίνει ο αγώνας Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα , ενω ρεπό έχει ο Παναιτωλικός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ