Στο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας ο τίτλος στο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Νομού ‘Εβρου (+video)

Πρωταθλήτρια Ομάδα Έβρου στο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων του Νομού αναδείχθηκε το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας, καθώς νίκησε στον τελικό που διεξήχθη στο “Φώτης Κοσμάς” το 4ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με 1-0. Το χρυσό τέρμα πέτυχε ο Αλεξούδης στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ενώ σπουδαία απόδοση έπιασε ο τερματοφύλακας Δερνεκξής.

Όπως σχολιάζει το radioevros, αρκετοί από τους μαθητές οι οποίοι στελεχώνουν την ομάδα του ΕΠΑΛ αγωνίζονται σε ομάδες της ΕΠΣ Έβρου στην περιοχή όπως τον Ορέστη Ορεστιάδας, την Π.Α.Ε. Πενταλόφου, τον Ακρίτα Νέας Βύσσας, την Ένωση Οινόης, την Θύελλα Κυπρίνου και τον Ηρακλή Σαγήνης.

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου, η ομάδα της Ορεστιάδας καλείται να εκπροσωπήσει το Νομό Έβρου στην δεύτερη φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Καβάλα, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση και γιατί όχι στην κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου.  Αλλωστε το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας έχει παράδοση, παίζοντας πριν τρία χρόνια στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ενώ η Θράκη πρόπερσι κατέκτησε το τρόπαιο χάρη στην ομάδα της Ξάνθης.

Η σύνθεση για την πρωταθλήτρια ομάδα του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας (προπονητής Βενετίδης): Δερνεκξής, Γκαγκαβουζίδης, Πλιατσικίδης, Αλεξούδης, Μπαξεβανίδης, Κώστογλου, Αραμπατζής, Αδαμίδης, Κασάπης (60′ Μπαξεβάνης), Παπαγιαννίδης, Μιτίσης (62΄Σκερλέτης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ THRAKINET…