Με Μπαργκάν, Σιώπη και Τζανδάρη κόντρα στην Ξάνθη ο Πανιώνιος του Ουζουνίδη

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιώνιου για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 15:00(LIVE ThrakiSportS).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής των “κυανέρυθρων” Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται και το όνομα του Φάνη Τζανδάρη. Ο 22χρονος μέσος πήρε μέρος στις δύο τελευταίες προπονήσεις και έτσι μπήκε στην 20αδα του Έλληνα τεχνικού. Βέβαια, θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι εκτός “μάχης” έχει τεθεί ο Οικονόμου, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη (και τελευταία) αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ κανονικά θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Κενάν Μπαργκάν αλλά και ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Κόρμπος, Τζανδάρης, Σιώπης, Καθάριος, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν.