ΕΠΣ Ξάνθης: Χωρίς αγώνες το Σαββατοκύριακο λόγω… Kαρναβαλιού

Δεν θα υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα το διήμερο 12-13 Μαρτίου στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης καθώς εκείνες τις ημέρες θα έχουμε στην πόλη της Ξάνθης την κορύφωση των εκδηλώσεων για το πασίγνωστο καρναβάλι της πόλης, που είναι με μεγάλη διαφορά το μεγαλύτερο καρναβάλι της Β. Ελλάδος και το δεύτερο μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ελλάδα μετά απο αυτό της Πάτρας.

Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ολόκληρη η πόλη και ο νομός Ξάνθης (και όχι μόνο) θα είναι στο κλίμα του καρναβαλιού. Φυσικά, το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές όπως και οι παράγοντες των πιο πολλών ομάδων είναι ερασιτέχνες και πολλοί εξ’ αυτών θα μετέχουν με διάφορους τρόπους στις εκδηλώσεις, είτε ως εργαζόμενοι είτε ως μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων είτε απλά γιορτάζοντας αυτή την μεγάλη γιορτή της πόλης της Ξάνθης, έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει αυτονόητα μυαλό για μπάλα και έτσι, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, η διοργανώτρια αρχή δεν ορίζει παιχνίδια το συγκεκριμένο διήμερο-τριήμερο.

Η αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας θα επανέλθει την προσεχή Τετάρτη 16 Μαρτίου με εμβόλιμη αγωνιστική ενώ για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα απο το άλλο Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου.