Δημοσίευμα – βόμβα: «Κρούση από τον Πολιτόπουλο στον Καραολάνη για την ΠΑΕ Πανθρακικός»

«Ποιος είπε πως επενδυτές δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο; Γράψτε λάθος. Και υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας και δεν είναι απαραίτητα – made in China – δεδομένης της… Κινεζομανίας που έχει πλήξει τη Superleague (και) για μελλοντικές εισόδους στα διοικητικά των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας.

Μια φορά στον Πανθρακικό ο υποψήφιος επενδυτής – όπως συνέλαβαν οι κεραίες του«Πληροφοριοδότη» – δεν είναι ούτε Κινέζος, ούτε Άραβας, ούτε Τούρκος, διότι ναι το ακούσαμε κι αυτό στο πρόσφατο παρελθόν. Και το όνομα αυτού, Δημήτρης Πολιτόπουλος».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων, σε δημοσίευμά της, η γνωστή αποκαλυπτική – παρασκηνιακή σελίδα της εφημερίδας «Ωρα των Σπορ». Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή, έχοντας ιδρύσει την Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης που παράγει την μπίρα «Βεργίνα» αλλά εσχάτως έχει προχωρήσει και σε άλλα… ποτά, όπως το τσάι «Tuvunu».

Αν και ο ίδιος δεν θεωρείται ιδιαίτερα γνωστός θαμώνας των γηπέδων, η «Βεργίνα» για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν για πολλά χρόνια από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας των Πανθρακικού και άλλων ερασιτεχνικών ομάδων του Νομού Ροδόπης. Αυτές οι χορηγίες πάνε χρόνια που έχουν σταματήσει, ωστόσο εσχάτως έχει εμφανιστεί με χορηγίες σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως στον πρόσφατο ποδηλατικό αγώνα που διοργάνωσε ο Θράκας Ιππέας στο δάσος της Νυμφαίας, όχι αυτή τη φορά για να προωθήσει την «Βεργίνα» αλλά το «Tuvunu».

Η αλήθεια είναι ότι προ μηνών είχε ακουστεί και πάλι ότι υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους του Πανθρακικού και τον Δημήτρη Πολιτόπουλο, αλλά ο χρόνος πέρασε, τίποτα δεν έγινε και όλοι θεώρησαν ότι επρόκειτο για «ράδιο αρβύλα». Οι περισσότεροι αυτό θεωρούν ακόμα. Σύμφωνα με το τωρινό αθηναϊκό δημοσίευμα, στην πρώτη επαφή που είχε – προ μηνών – ο Πολιτόπουλος «με τον μεγαλομέτοχο της θρακιώτικης ΠΑΕ Τάσο Καραολάνη, έριξε στο τραπέζι το θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών». Ωστόσο, «η απάντηση που έλαβε από τον ισχυρό άνδρα του Πανθρακικού δεν ήταν αυτή που θα περίμενε ακούσει, υπό την έννοια πως του αντιπροτάθηκε να μπει χορηγικά στον σύλλογο».

Από τότε κύλησε νερό στο αυλάκι και στην Κομοτηνή βουίζει ο τόπος ότι ο Καραολάνης έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί σταδιακά από την ομάδα. Και κάπου εκεί έρχεται το νέο δημοσίευμα για νέα κρούση Πολιτόπουλου. Αντιγράφουμε:  «Εσχάτως όμως ο Πολιτόπουλος επανήλθε για την αγορά της ομάδας και όχι απλά για την χορηγική συμμετοχή του κι αυτή την φορά, ο Καραολάνης άφησε την άκρη τις μεγάλες αντιρρήσεις και αντιμετωπίζει πιο “ζεστά” το συγκεκριμένο project».

Κάποια επίσημη απάντηση σε αυτά τα δημοσιεύματα είτε από την πλευρά Καραολάνη και γενικά ΠΑΕ Πανθρακικός είτε από την πλευρά Πολιτόπουλου δεν έχει υπάρξει. Ωστόσο, όπως καταλήγει το δημοσίευμα, «μια φορά στην συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται πως θα υπάρχουν ακόμη αρκετά επεισόδια, χωρίς φυσικά λεζάντα, διαφήμιση και δηλώσεις», αφού όπως διευκρινίζεται, «τα μεγάλα deals, αγαπούν τη μεγάλη σιωπή!». Ίδωμεν…