Τους «κατατρόπωσε» τους δήθεν μεγάλους ο Πανόπουλος! Ανακοίνωσε (καί) συνέντευξη Τύπου!!!

Έχει πάρει πλέον για τα καλά το όπλο του ο Χρήστος Πανόπουλος, μετά τα τελευταία γεγονότα που ζούμε σε ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία εβδομάδα. Αρχικά, με την παρέμβασή του μετά τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, υποχρέωσε τον πρόεδρο της Λίγκας Γ. Μποροβήλο να ζητήσει την χθεσινή άτυπη συνεδρίαση των ιδιοκτητών των ομάδων της Super League.

Μετά σνόμπαρε την συνεδρίαση που προκλήθηκε με δική του επιστολή, έχοντας διευρκινίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα έδινε το παρών αν έλειπε ο ισχυρός άνδρας έστω του ενός από τους τέσσερις μεγάλους (και έλειψαν δύο: ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος). Το πρωί συγκάλεσε συνέλευση των 12 ιδιοκτητών των δήθεν μικρών ομάδων, πλην ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Και μετά από όλα αυτά,  ανακοίνωσε πως νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Όχι στην Ξάνθη αλλά στην Αθήνα. Αυτή, θα λάβει χώρα επίσης στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ, αυτήν την Πέμπτη στις 16.00, μία ώρα πριν από την συνάντηση των μεγαλομετόχων. Και όποτε μιλάει ο Πανόπουλος πάντα κάτι σημαντικό λέει.

Αλλά ανεξάρτητα από το τι θα πει, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη που συντέλεσε τα μέγιστα στην δημιουργία του συνεταιρισμού της Super League, με τις μέχρι τώρα κινήσεις του έχει… «κατατροπώσει» (για να χρησιμοποιήσουμε και την έκφραση Λουτσέσκου και του μεταφραστή του) τους άλλους δήθεν μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, που συνεχίζουν να «ξεκατινιάζονται» χάνοντας πόντους στα μάτια των υγιών φιλάθλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έχει ως εξής:  Την Πέμπτη 10/03/2016 και ωρα 16:00, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ κ. Χρήστος Πανόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ, Αγ. Άννης 7 και Ιερά Οδός.