Πρεμιέρα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών με δύσκολες αποστολές για Έβρο Σουφλίου, Θαλασσιά και Ν. Σιδηροχώρι (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με δύσκολες νοκ άουτ αναμετρήσεις για τις ομάδες της Θράκης ξεκινά στις 3.00 το μεσημέρι η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στην οποία συμμετέχουν οι Κυπελλούχοι των τοπικών Ενώσεων όλης της χώρας. Φέτος ο θεσμός έχει ιδιαίτερη αξία, αφού αφενός λαμβάνουν μέρος ξανά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, αφετέρου ο νικητής εξασφαλίζει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική (ακόμα και αν δεν καταφέρει κάτι τέτοιο μέσω του τοπικού του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό θα συμβεί πχ και στην περίπτωση του Έβρου Σουφλίου που όλα δείχνουν ότι αγωνιστικά θα υποβιβαστεί στο τοπικό της ΕΠΣ Έβρου).

Κάτοχος του τροπαίου είναι ο Νέστος Χρυσούπολης που σε έναν δραματικό τελικό είχε επικρατήσει πέρυσι της Ραφήνας και καλείται φέτος να επαναλάβει τον άθλο του, έχοντας ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Καβάλας, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του από την γειτονική Ξάνθη. Στην αναμέτρηση της Θαλασσιάς η Κυπελλούχος Ξάνθης Αναγέννηση θα υποδεχτεί τον κάτοχο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και φυσικά της ΕΠΣ Καβάλας Νέστο, σε έναν αγώνα που συγκεντρώνει σε τέτοιον βαθμό το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής, ώστε η τοπική ΕΠΣ να αναβάλει την αρχικά προγραμματισμένη για την ίδια ώρα διεξαγωγή αγωνιστικής στο τοπικό πρωτάθλημα.

Η κυπελλούχος Ροδόπης Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου μετά τα δύο διαδοχικά ντέρμπι με την Δόξα Προσκυνητών πραγματοποιεί μια εξαιρετικά δύσκολη έξοδο, καθώς αντιμετωπίσει στην Δράμα την κυπελλούχο της εκεί Ένωσης, που δεν είναι άλλη από την ιστορική Δόξα που πραγματοποιεί μεγάλη πορεία και αυτή και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Τέλος, ο Έβρος Σουφλίου που κατέκτησε το κύπελλο στην ΕΠΣ Έβρου νικώντας στον τελικό την Ενωση Άνθειας Αρίστεινου, ταξιδεύει και αυτός εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο Σιδηρόκαστρο για να αντιμετωπίσει τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Σερρών Οδυσσέα Αναγέννησης .

Συνοπτικά το πρόγραμμα για τις ομάδες της Θράκης:

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Νέστος Χρυσούπολης

Γήπεδο Δράμας: Δόξα Δράμας – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Οδυσσέας Αναγέννησης – Έβρος Σουφλίου

Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 15:00 το μεσημέρι και θα έχετε live ενημέρωση της εξέλιξης τους από το ThrakiSportS.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ