Κύπελλο Ερασιτεχνών: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Δόξα Δράμας η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Πάλεψε όσο μπορούσε όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την Κυπελλούχο της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για να μπορέσει να δημιουργήσει προβλήματα στην δυνατή ομάδα της Δόξας Δράμας, που κέρδισε με 4-1 την αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη της Δράμας.

Οι παίκτες του Σάκη Σκουλή μπήκαν νωχελικά στο ματς και το πλήρωσαν αρκετά νωρίς, καθώς μόλις doxa dramas-doxa sidiroxwriστο 9′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά απο σέντρα ακριβείας του Σάντος ο Αθανασιάδης απο κοντά δεν θα δυσκολευτεί να νικήσει τον Ποιμενίδη για το 1-0. Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Σιδηροχωρίου στο 27′ ο Σπάσιτς θα κάνει ωραία ενέργεια θα περάσει δύο αντιπάλους του και με σουτ θα κάνει το 2-0 για την ομάδα της Δράμας, σκόρ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, παρότι η ομάδα του Σιδηροχωρίου έδειχνε να βρίσκει τα πατήματα της.

Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν καλά, και στο 53′ μετάdoxa dramas- doxa n. sodiroxwriou απο ασυνεννοησία  Μαραγκού και Ποιμενίδη ο Σάντος μπήκε στην φάση και με προβολή έκανε το 3-0. Στο 73′ ο διαιτητής Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Έβρου καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή του Βιτλή απο τον Ποιμενίδη, με τον Πετρόπουλο να ευστοχεί και να διαμορφώνει το 4-0. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 79′ ο Μαυρόπουλος με κεφαλιά μετά απο σέντρα του Μαραγκού μειώνοντας για την ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου (ΦΩΤΟ Sportdrama).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Έβρου, με βοηθούς τους Βασιλόπουλο(ΕΠΣ Έβρου) και Κηλικιώτη(ΕΠΣ Ξάνθης). Η ομάδα της Δράμας την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχτεί τον Έβρο Σουφλίου για την Β’ φάση του θεσμού.

Θυμηθείτε την live ενημέρωση των τριών αγώνων των ομάδων της Θράκης για το Κύπελλο Ερασιτεχνών όπως τους μετέδωσε το ThrakiSportS…

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Καράδαης, Κελεσίδης, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Βραμέντζαλης, Μπάμπουρας(63’ Στόικος), Πετρόπουλος, Αθανασιάδης, Μαρκόπουλος(65’ Κονταξής), Σάντος, Σπάσιτς(58’ Κανετίδης).

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Ποιμενίδης, Αμοιρόπουλος, Μαραγκός, Λεφής, Σουλτανίδης(59’ λ. τ. Παναγιώτου), Δεμερτζίδης, Παππούς(65’ Ντράτση), Γάϊδας, Δανίδης, Ξενονδοχίδης(59’ Μαυρόπουλος), Χατζηπαπάς.