Κύπελλο Ερασιτεχνών: Διπλό πρόκρισης του Έβρου Σουφλίου στις Σέρρες επί του Οδυσσέα Αναγέννησης

Κάτω απο πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, συνεχής βροχόπτωση, η ομάδα του Έβρου Σουφλίου κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς κατάφερε να φύγει με τη νίκη απο το Σιδηρόκαστρο χάρις σε τέρμα του Λειβαδιώτη.

Η ομάδα του Σουφλίου παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει είχε πολύ καλή παρουσία απέναντι στον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Σερρών Οδυσσέα Αναγέννησης με 1-0, σε μια αναμέτρηση που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ειδικά στο πρώτο μέρος που έγιναν ελάχιστα πράγματα. Στην επανάληψη οι παίκτες του Έβρου μπήκαν πιο δυνατά και αφού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κοντινό σουτ του Λειβαδιώτη είχαν την ευκαιρία και για δεύτερο γκολ όμως η προσπάθεια του Εμρέ σταμάτησε στο δοκάρι του Σαμαρά.

Στην επόμενη φάση η ομάδα του Εβρου Σουφλίου θα αντιμετωπίσει, την επόμενη εβδομάδα, στην Δράμα την Κυπελλούχο της ΕΠΣ Δράμας Δόξα Δράμας. Διαιτητής του αγώνα στο Σιδηρόκαστρο ήταν ο Δημητριάδης(Χαλκιδικής) με βοηθούς τους Παπαδόπουλος και Τσιότσος  της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Θυμηθείτε την live ενημέρωση των τριών αγώνων των ομάδων της Θράκης για το Κύπελλο Ερασιτεχνών όπως τους μετέδωσε το ThrakiSportS…

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμαράς, Πασούδης, Μπάση, Μιλένκοβιτς(60’ Κρίτσκας), Ζάντσιος, Μπίντσης(46΄ Μιντιούρης), Κούτλας, Μουρατίδης, Τσιφτελίδης, Βεζυρόπουλος, Παναγιωτίδης(60’ Παπαβασιλείου)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φακίτσας, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Χατζάκος, Μεμέτ, Δραγανίδης (76′ Τζελέπης), Μερτίκας (87′ Δροσάκης), Χιζανασβίλι, Ζυγκερίδης.