Για πρώτη φορά βάση ιατρικών δεδομένων στην Εθνική Ομάδα χάρη στον Γιώργο Γκοδόλια!!!

Χάρη σε έναν Θρακιώτη, τον καθηγητή του ΔΠΘ Γιώργο Γκοδόλια που παρέχει αμισθί τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου ως υπεύθυνος των ιατρικών τιμ της γαλανόλευκης, η Εθνική Ομάδα αποκτά για πρώτη φορά βάση ιατρικών δεδομένων αναφορικά με τα μέλη της.

Όπως μάλιστα μεταδόθηκε από τον Δημήτρη Μαλισιώβα στην βραδινή ραδιοεφημερίδα της ΕΡΑ Σπορ, μέσα στον μήνα και συγκεκριμένα στις 30 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη υνάντηση του Γκοδόλια με τους ιατρούς όλων των ομάδων, για την καλύτερη συνεργασία.

Όταν λέμε ομάδων, εννοούμε του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και γενικά όσων ομάδων της Super League παρέχουν παίκτες στην Εθνική Ομάδα.

«Το παράδειγμα με τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο εναρκτήριο ματς του EURO 2012 και την καυστική ανακοίνωση του Ολυμπιακού -άδικη κατα πολλούς-κατά του διακεκριμένου ορθοπεδικού Χάρη Χρισιόπουλου -ιατρού της Εθνικής επι 15ετία- έχει καταγραφεί ως ένα απο τα δημοσιοποιημένα προβλήματα που έχουν ενσκύψει στο χώρο», σχολίασε ο Δημήτρης Μαλισιώβας κατά την αποκάλυψη της είδησης στην ΕΡΑ Σπορ.

Ήδη ο Γκοδόλιας είχε στα μέσα Ιανουαρίου μια πρώτη συνάντηση με τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τους επιστημονικούς συνεργάτες και τους τιμ μανατζερς όλων των Εθνικών Ομάδων, ώστε να περάσει «την ενιαία φιλοσοφία από την Εθνική Παίδων μέχρι την Εθνική Ανδρών και το ομαδικό πνεύμα ανάμεσα σε όλους τους συντελεστές».

Όπως έχει δηλώσει ο διακριμμένος θρακιώτης επιστήμονας, θα ακολουθήσουν κι άλλες συνεργασίες με σκοπό «οι Εθνικές μας Ομάδες να λειτουργήσουν στα σύγχρονα πρότυπα των προηγμένων αθλητικά χωρών του εξωτερικού και με πρώτη την Εθνική Ανδρών να φθάσουν σε μεγάλες επιτυχίες».

Το ενδιαφέρον είναι ότι χρειάστηκε να έρθει ένας Θρακιώτης, ο οποίος μάλιστα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του χάρη στην προσωπική του φιλία με τον συμπατριώτη του πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, για να δημιουργηθεί «για πρώτη φορά», όπως προαναφέραμε, αυτή η βάση ιατρικών δεδομένων στην Εθνική Ομάδα!