Στο Πόρτλαντ και η «μανούλα» Βούλα Παπαχρήστου μαζί με Μπανιώτη, Δουβαλίδη και επικοντιστές…

Επίσημη ενημέρωση για τη συμμετοχή της Βούλας Παπαχρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ έφτασε το πρωί της Τρίτης  (8/3) στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε τον ΣΕΓΑΣ, πως η αθλήτρια του τριπλούν θα πάρει μέρος στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα.

Ετσι η αθλήτρια της ΑΕΚ γιόρτασε με τον καλύτεροι τρόπο την ημέρα της γυναίκας και θα λάβει μέρος στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση του κλειστού στίβου από τότε που έγινε μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χαριτωνίδη.

Η Παπαχρήστου ναι μεν δεν είχε πιάσει το όριο (14,30 μ.) συμμετοχής, ωστόσο με 14,21 μ. είναι ανάμεσα στις 16 αθλήτριες, που θα συμμετάσχουν στον απευθείας τελικό της διοργάνωσης. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είναι το έκτο μέλος της ελληνικής ομάδας, που θα πάρει μέρος στη διοργάνωση.

Στην ομάδα ως γνωστόν μετέχουν ακόμα ο κομοτηναίος άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης που ήδη είναι στις ΗΠΑ για προετοιμασία, ο δραμινός αθλητής των 60 μ. εμπ.  Κώστας Δουβαλίδης και οι επικοντιστές Κώστας Φιλιππίδης, Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερινα Στεφανίδη.