Όταν ο μικρός Αποστόλης που αγάπησαν στον ΠΑΟΚ είχε γίνει ο αγαπημένος πιτσιρικάς (και) του Ολυμπιακού… (+photos)

«Επειδή το έχουμε ξεχάσει, αυτές είναι οι στιγμές χαράς που προσφέρει το ποδόσφαιρο. Ένας πιτσιρικάς στην Κομοτηνή… εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασε τον Νίκο Κοροβέση ζητώντας του τη φανέλα του.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, αν και απογοητευμένος από την… γκέλα της ομάδας του, προφανώς δεν μπορούσε να αρνηθεί στον μικρό. Και εκείνος, αφού έκανε τον Κοροβέση μια αγκαλιά, όταν πήρε τη φανέλα έτρεχε γεμάτος ευτυχία».

Με τα λόγια αυτά και άλλα αντίστοιχα σχολίασαν εφημερίδες και ιστοσελίδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν (και απο το ThrakiSportS) μετά το τέλος του αγώνα Πανθρακικού – ΠΑΟΚ.

Πολλές μάλιστα προχώρησαν το θέμα ακόμα περισσότερο, αποκαλώντας τον (γνωστό στους Κομοτηναίους) «μικρό Αποστόλη» ως ένθερμο φίλο της ομάδας του δικεφάλου του βορά, έναν «μικρό παοκτσή», όπως έγραφαν χαρακτηριστικά.

Μόνο που δεν είναι και τόσο σίγουρο αυτό. Γιατί οι Κομοτηναίοι που τον ξέρουν, γνωρίζουν καλά ότι αντίστοιχη αντιμετώπιση έχει προς όλες τις ομάδες, μικρές και μεγάλες. Και οι φανατικοί αναγνώστες του ThrakiSportS θυμούνται κάτι ακόμα.

Ο μικρός Αποστόλης ήταν ο παίκτης που είχε τραβήκει την προσοχή του Βίτορ Περέιρα και των παικτών του Ολυμπιακού, κατά την περσινή τους αναμέτρηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με αποτέλεσμα μάλιστα να γίνει… θέμα ακόμα και στον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ