Απόλαυσε τον καφέ της νίκης με τον Γκάλη o Γιάννης Χατζηνικολάου

Συνήθως ένας καφές χαρακτηρίζεται ως της… παρηγοριάς. Ωστόσο καμιά φορά είναι… της νίκης. Όπως αυτός που ήπιαν σύμφωνα με την εφημερίδα Goal στην Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Γκάλης και ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Η φιλία τους χρονολογείται από τότε που και οι δυο τους φορούσαν τη φανέλα του Αρη. Ο Γκάλης ήταν ο θρύλος του «αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ και ο Χατζηνικολάου στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Αθλητές και οι δυο, αλλά σε διαφορετικά αθλήματα, όμως η φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ήταν από την αρχή ισχυρή. Τόσο πολύ, που παραμένει ακόμη αναλλοίωτη στον χρόνο και στην απόσταση που τους χωρίζει.

Το να δει στο κινητό του μια κλήση από τον Νίκο Γκάλη για τον Γιάννη Χατζηνικολάου είναι σύνηθες. Οπότε, δεν τον παραξένεψε και αυτή που δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής ο προπονητής του Πανθρακικού.

Αυτήν τη φορά, όμως, είχε ειδικό σκοπό, αφού ο Γκάλης τού τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Οπως έκαναν πάντα ο ένας για τον άλλον. Ηταν πάντα εκεί, στις χαρές και στις λύπες.

Και πάλι όμως δεν έμειναν στα λόγια, αφού οι δυο τους σύμφωνα με το Goal συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και απόλαυσαν τον καφέ τους. Τον καφέ του θριάμβου…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ