Βραβεύθηκε ο Ηλίας Κυριακίδης από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Παικτών του Ιωνικού

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ιωνικού Νικαίας έκοψε, ως είθισται, την πίτα του σε αίθουσα του Δημαρχείου, με εξέχον γεγονός της βραδιάς την  βράβευση του θρακιώτη στην καταγωγή εν ενεργεία ποδοσφαιριστή του συλλόγου Ηλία Κυριακίδη.

Το ιδιαίτερο στοιχείο, έγκειται στο γεγονός πως παλιοί παίκτες με σημαντική παρουσία στον Ιωνικό βραβεύουν αθλητή της νυν ομάδας, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση προς το πρόσωπό του και την καθημερινή προσφορά του στον σύλλογο.

«Είναι διαφορετικό και σημαντικό να σε βραβεύουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου που αγαπάς. Όλα τα παιδιά, όταν ξεκινήσαμε, είχαμε παίκτες ως πρότυπα. Ωστόσο, υπάρχουν οι μακρινοί ήρωες της Κυριακής σου, οι αγωνιζόμενοι στο εξωτερικό δηλαδή, και οι κοντινοί σου ήρωες. Είναι σπάνιο να σε βραβεύει ο κοντινός σου ήρωας. Αυτό συμβαίνει σήμερα. Με τον τρόπο αυτό συνδέεται το παρελθόν με το παρόν για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμη θέλω να πω, πως κάποια πρότυπα μου, μετέπειτα τα είχα συμπαίκτες μου, και για αυτό νιώθω πολύ τυχερός», είπε κατά την βράβευσή του ο Ηλίας Κυριακίδης.

Αξίζει να σημειωθεί βεβαίως πως ο Ηλίας Κυριακίδης δεν ξεχωρίζει μονάχα για την παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου, αυτό είναι εμφανές και δεν χρίζει περαιτέρω ανάλυσης. Ο Ηλίας γνωρίζει τα χαρακτηριστικά μιας επαγγελματικής ομάδας κι έτσι δίνει το στίγμα του προς αυτή την  κατεύθυνση, ούτως ώστε ο Ιωνικός-εν μέσω δυσχερειών- να κάνει αισθητή την παρουσία του διατηρώντας παράλληλα την αίγλη του.

Στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων σύσσωμη η ανδρική ομάδα του Ιωνικού δήλωσε “παρών”, με επικεφαλής τον προπονητή Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Παρευρίσκονταν επίσης, ο πρόεδρος του ΑΟ Ιωνικός Τάσος Αριστειδόπουλος και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Στέλιος Παλαιοχωρίτης, δείχνοντας, όπως σχολιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού «το ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου».