Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών για τις ομάδες της Θράκης!

Ανακοινώθηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που ως γνωστόν μετέχουν οι Κυπελλούχοι των τοπικών Ενώσεων όλης της χώρας.

Στην αναμέτρηση της Θαλασσιάς οπού η Κυπελλούχος Ξάνθης Αναγέννηση θα υποδεχτεί τον κάτοχο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και φυσικά της ΕΠΣ Καβάλας Νέστο Χρυσούπολης ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Ευάγγελο Χασιώτη και Κωνσταντίνο Τσακίρη της ΕΠΣ Δράμας, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Ανδρούτσος της ΕΠΣ Έβρου.

Στην εξαιρετικά δύσκολη έξοδο του Κυπελλούχου της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στην Δράμα απέναντι στην Δόξα Δράμας που κατέκτησε τον τίτλο στην ΕΠΣ Δράμας ορίστηκε ο Σάββας Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Σπύρο Βασιλόπουλο επίσης της ΕΠΣ Έβρου και τον Δημήτρη Κηλικιώτη της ΕΠΣ Ξάνθης, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλης Κυριακούδης της ΕΠΣ Καβάλας.

Τέλος στην έξοδο του Κυπελλούχου της ΈΠΣ Έβρου, Έβρο Σουφλίου στο Σιδηρόκαστρο για να αντιμετωπίσει τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Σερρών Οδυσσέα Αναγέννησης ορίστηκε ο Στέφανος Δημητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής, με βοηθούς τους Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο  και Νικόλαο Τσιότσο της ΕΠΣ Μακεδονίας, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αντώνης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Κοζάνης.

Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 15:00 και θα έχετε live ενημέρωση της εξέλιξης τους απο το ThrakiSportS…