Με 50 απόδοση πλήρωσε η ανατροπή του Πανθρακικού επί του ΠΑΟΚ αλλά… λίγοι στοιχημάτισαν σε αυτό το ματς

Λίγος κόσμος συγκριτικά με άλλους αγώνες άγγιξε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, που έχει μπει στο… στόχαστρο διαφόρων βαθυσπούδαστων αναλύσεων μετά την ανατροπή που είχαμε και την νίκη-έκπληξη για πολλούς του μέχρι τότε ουραγού της βαθμολογίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» ο Nίκος Παναγόπουλος, ειδικός αναλυτής στο στοίχημα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι περίπου 200.000 ευρώ, συγκριτικά μικρός αριθμός. Από αυτά τα 100 χιλιάρικα παίχτηκαν σε ανταλλακτληρια και 100 μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τον ειδικό δεν παρατηρήθηκε μεγάλος στοιχηματισμός στο live του αγώνα, ώστε να φτάσουμε στο σημείο να κριθεί ενδεχομένως ύποπτη αυτή η ανατροπή που έγινε. Βέβαια, αυτό θα το δούμε και σε σχέση με το τι θα πει η SportRadar, η ειδική εταιρεία που μόλις πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι έκρινε ύποπτο προς χειραγώγηση το ματς της περασμένης εβδομάδας ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Πάντως η ήττα του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, παρότι κέρδιζε στο ημίχρονο, δηλαδή η ανατροπή και το ποντάρισμα στο “διπλό” ημίχρονο-“άσσος” τελικό, πληρωσε καλά όσους είχαν αυτήν την έμπνευση για αυτήν την εξέλιξη πριν την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, μόνο στον ΟΠΑΠ έδινε όλες τις προηγούμενες ημέρες απόδοση 50 αυτή η ανατροπή. Δηλαδή αν κάποιος έβαζε ένα ευρώ, θα έπαιρνε 50, αν έβαζε 10 θα έβγαζε χαρτζιλίκι 500 ευρώ, αν έβαζε 50 ευρώ θα κέρδιζε 2.500 ευρώ με μία και μόνο πρόβλεψη!!!

Με 50 απόδοση πλήρωσε το 2/1 στο Πανθρακικός-ΠΑΟΚ