Β’ Εθνική: Εκτός έδρας ήττα από τον Μέντεκα για τις Βασίλισσες

Δεν κατάφεραν να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας οι Βασίλισσες Θράκης, με τις παίκτριες της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης να γνωρίζουν την ήττα με 1-0 απο τον Μέντεκα Καλαμαριάς.

Οι παίκτριες του Μέντεκα μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Τριανδρίας καταφέρνοντας να αιφνιδιάσουν τις Ξανθιώτισσες ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 12′ όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ και αναμπουμπούλα στην περιοχή η Κεχαγιά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μετά το γκολ οι γηπεδούχος ομάδα συνέχισε να είναι καλύτερη με τις Βασίλισσες να απειλούν με ένα σουτ της Χατζηνίκου που ωστόσο πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης ανέβασε αισθητά την απόδοση της απείλησε με ένα σουτ της Βλάχου που μπλόκαρε η κίπερ του Μέντεκα, ενώ έχασε μεγάλη φάση με την Αρβανιτίδου το σουτ της οποίας πέρασε ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας της Καλαμαριάς. Οι Βασίλισσες πίεσαν ψηλά ωστόσο χρειάστηκε και η βοήθεια της Χατζοπούλου για να μείνει στο ματς, με την γκολκίπερ της Ξανθιώτικης ομάδας να κάνει δύο σημαντικές αποκρούσεις.

Οι Βασίλισσες παρά τις ευκαιρίες δεν κατάφεραν να βρούν τον δρόμο προς τα δίχτυα και γνώρισαν μοιραία την ήττα απο την ομάδα της Καλαμαριάς. Παρά την ήττα οι Βασίλισσες είναι σε άνετη θέση και περιμένουν απλά την μαθηματική επιβεβαίωση της παραμονής τους

ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΘΡΑΚΗΣ(Αν. Αλεξούδης): Χατζοπούλου, Παπαδόπουλου, Ναλμπάντη(35′ Ευθυμιάδου), Αρβανιτίδου, Χατζηαντωνίου, Παπατζέλου, Παπαϊωάννου, Βλάχου, Μετοικίδου(46′ Μπουντρί Σολτάνι, 78′ Μαυρομάτη), Μπαντή, Χατζηνίκου.