Φάκελο για το Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννενα έστειλε η Sportradar κρίνοντάς το «ύποπτο» προς χειραγώγηση

Μια βδομάδα μετά την διεξαγωγή του, «ύποπτο» προς χειραγώγηση κρίνεται σύμφωνα με δημοσίευμα το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έληξε 2-4 με απίστευτη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Oπως προέκυψε από την έκθεση της εταιρείας στοιχηματικής απάτης SportsRadar, αυτό είναι το δεύτερο ματς του φετινού πρωταθλήματος της Super League που κρίνεται ύποπτο προς χειραγώγηση.

Το θέμα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Livesport», που υποστηρίζει ότι η εταιρεία,. που συνεργάζεται με ΕΠΟ και UEFA, έχει στείλει σχετικό φάκελο για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, που διεξήχθη στις 28 Φεβρουαρίου και οι «γιαννιώτες» πήρανε την νίκη 4-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει παράδοση σε… υποψίες χειραγώγησης αγώνων ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΠΑΣ Γιάννενα, αφού κλαι στο παρελθόν έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα για αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά όλα αυτά ήταν φήμες που ποτέ δεν μετατράπηκαν σε απτές αποδείξεις που να οδηγήσουν σε περαιτέρω διαδικασίες.