To pregame της αναμέτρησης Skoda Ξάνθη – Καλλονή (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά πεντάδας αναζητά απέναντι στην… καταδικασμένη με υποβιβασμό  Καλλονή η Skoda Ξάνθη.

Η Ξάνθη έχει 30 βαθμούς και μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα είναι 10η στην βαθμολογία, προερχόμενη από πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα και θέλει την νίκη επί της αδύναμης ΑΕΛ Καλλονής ώστε να πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς τον Πανιώνιο, που το Σάββατο έμεινε ισόπαλος με τον Πλατανιά. Πάντως στα Πηγάδια η Ξάνθη είναι ασταθής την φετινή περίοδο έχοντας τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες με τα τέρματα να είναι 13-11 υπερ των Θρακιωτών.

Η Καλλονή με 14 βαθμούς όπως και ο Πανθρακικός, φαίνεται να έχει χάσει το “τρενο’ της παραμονής, ωστόσο με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο της που επιστρέφει στην Ξάνθη, δέιχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόωπο, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια και κάνοντας αρκετές ζημιές, οπως την προηγούμενη αγωνιστική που κέρδισε στην Μυτιλήνη με 2-1 τον Πλατανιά. Πάντως εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη έχοντας σε 11 αγωνες μια ισοπαλία με τον Πανθρακικό και 11 ήττες μάλιστα συνεχόμενες και τέρματα 3-24 κατά.

Εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Καλλονή έχει η Ξάνθη, που τα τελευταία τρία χρόνια είναι αήττητοι ανεξαρτήτως έδρας. Στα Πηγάδια σε 2 αναμετρήσεις η Ξάνθη έχει ισάριθμες νίκες (2-1, 1-0), ενώ εκτός έδρας οι Θρακιώτες έχουν 1 νίκη (στην τότε έδρα της Καλλονής το “Κλεάνθης Βικελίδης” με 1-5) και 2 ισοπαλίες στην Μυτιλήνη με το ίδιο σκορ (2-2).

H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα έχει απευθείας κάλυψη από το ThrakiSportS και τηλεοπτικά από τη Nova.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤHN ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ