LIVE η Γ’ Εθνική: ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα, Ζέφυρος – Ασπίδα Ξάνθης και ΒΑΟ – ΑΕ Κομοτηνής

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα, Ζέφυρος – Ασπίδα Ξάνθης και ΒΑΟ – ΑΕ Κομοτηνής για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης για τη 20η αγωνιστική.

Ώρα 13:30 Το Live ανοίγει από νωρίς, λόγω των σημαντικών αναμετρήσεων για τις ομάδες της Θράκης σε ποδόσφαιρο και χάντμπολ.

Ώρα 14:00 Η Ασπίδα Ξάνθης δεν αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη μόνο στο μπάσκετ, αλλά και στο χάντμπολ. Η ομάδα της Ξάνθης αντιμετψπίζει τον Άρη και θέλει νίκη σωτηρίας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του αγώνα, κάνοντας ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:45 Δύσκολες αναμετρήσεις για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου για την 24η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής στο ποδόσφαιρο. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους αγώνες των δύο ομάδων κάνοντας ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:02 Μόλις ξεκίνησε και ο μεγάλος αγώνας του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ. Ενημέρωση για αυτό το παιχνίδι με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:30 Χορηγός των σημερινών αγώνων μπάσκετ είναι οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα, Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:50 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:20 Ακόμα, την live μετάδοση των αναμετρήσεων προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:45 Τέλος να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης.

Ώρα 17:05 Ξεκινάει σε λίγο και ο σημαντικός αγώνας της Skoda Ξάνθης, η οποία με νίκη μπαίνει στο κόλπο για είσοδο στα Play Off. Για τον αγώνα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:20 Πάμε σιγά σιγά και στη δική μας μετάδωση. Κρίσιμη αναμέτρηση για την Ασπίδα στην Περαία με αντίπαλο τον Ζέφυρο. Η Ασπίδα θέλει μόνο τη νίκη για να παραμεινει μόνη στη δεύτερη θέση και να υποδεχθεί σε δύο εβδομάδες στο ντέρμπι κορυφής τη Γέφυρα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ώρα 17:30 Ένα από τα παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγεται στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να υποδέχεται την Αγία Βαρβάρα. Ο ΓΑΣ παρά τα σημαντικά προβλήματα και τις απουσίες που έχει χτυπάει όλα τα παιχνίδια, ενώ η Αγία Βαρβάρα παίζει κάθε αγωνιστική με την πλάτη στον τοίχο, καθώς παλεύει για τη σωτηρία. Συνδετικοί κρίκοι για τις δύο ομάδες ο προπονητής της Αγίας Βαρβάρας Στάθης Καμαράκης και ο παίκτης της ομάδας της Καβάλας Γιώργος Μανάκας.

Ώρα 17:40 Στη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται η ΑΕ Κομοτηνής με αντίπαλο τον ΒΑΟ. Η ομάδα της Κομοτηνής παίζει αρκετά καλά στα τελευταία παιχνίδια και θέλει τη νίκη για να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Ώρα 17:45 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Ζέφυρος – Ασπίδα Ξάνθης, Γέφυρα – Χαλκηδόνα, ΒΑΟ – ΑΕ Κομοτηνής, Ίκαροι Σερρών – Ορφέας Ν. Σκοπού, Γαλάτιστα – ΧΑΝΘ, ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα. Ο αγώνας Ελευθρούπολη – Αρετσού αναβλήθηκε.

Ώρα 17:50 Στα παιχνίδια του πρώτου γύρου είχαμε Ασπίδα Ξάνθης – Ζέφυρος 89-76, ΑΕ Κομοτηνής – ΒΑΟ 65-59 και Αγία Βαρβάρα – ΓΑΣ Κομοτηνή 71-75.

Ώρα 17:55 Διαιτητές στην Κομοτηνή είναι οι Σιταρίδης και Πετανίδου από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, στην Περαία οι Παπαγεωργίου και Εκιζόγλου από το Σύνδεσμο Κιλκίς, ενώ στην αναμέτρηση ΒΑΟ – ΑΕ Κομοτηνής διαιτητές είναι οι Ξέρας και Παζόλης από το Σύνδεσμο Κεντρικής και Δυτικής Θεσαλίας.

Ώρα 18:01 Πεντάδες στην Κομοτηνή. Για τον ΓΑΣ ξεκινάνε οι Μπούντας, Λεχούδης, Μαγκώνης, Μπεκρής και Στασινόπουλος, ενώ για την Αγία Βαρβάρα οι Σαμαράς, Μπάμπουλης, Κουμλέλης, Χαριζάνης και Μανάκας.

Ώρα 18:03 Έχουν ξεκινήσει οι αναμετρήσεις και σε Περαία και Θεσσαλονίκη. Θα υπάρχει ενημέρωση και για τα δύο αυτά παιχνίδια.

Ώρα 18:08 4΄41΄΄ για το τέλος της πρώτης περιόδου στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα 9-9.

Ώρα 18:18 Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να προηγείται με τρεις πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα 20-17.

Ώρα 18:28 Πρώτη ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη. ΒΑΟ – ΑΕ Κομοτηνής 23-23, πέντε λεπτά για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ώρα 18:37 Αν και βρέθηκε να χάνει με 20-10, η Ασπίδα Ξάνθης γύρισε το παιχνίδι και με σερί 3-16 προηγείται με τρεις πόντους στο ημίχρονο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ζέφυρος – Ασπίδα Ξάνθης 23-26.

Ώρα 18:40 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, με την Αγία Βαρβάρα να είναι μπροστά στο σκορ με δύο πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα 36-38.

Ώρα 18:42 Τέλος και στην Περαία για το πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκεται πίσω στο σκορ με εφτά πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ζέφυρος – ΑΕ Κομοτηνής 40-33.

Ώρα 18:46 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η μετάδοση αυτή είναι από τους “ξηρούς καρπούς Σβυντρίδη” τους “Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδη” που έχουν καταστήματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή αλλά και παράδοση από το 1927, την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο και  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”.

Ώρα 18:58 Εφτά λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου στη Θεσσαλονίκη, ΒΑΟ – ΑΕ Κομοτηνής 42-34.

Ώρα 19:02 Πέντε λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα 44-50.

Ώρα 19:05 Δύο λεπτά στη Θεσσαλονίκη για το τέλος της τρίτης περιόδου, ΒΑΟ – ΑΕ Κομοτηνής 48-50.

Ώρα 19:06 Τέλος της τρίτης περιόδου στην Περαία, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ζέφυρος – Ασπίδα Ξάνθης 40-40.

Ώρα 19:11 Ένα λεπτό στην Κομοτηνή για το τέλος της τρίτης περιόδου, ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα 52-57.

Ώρα 19:12 Τέλος της τρίτης περιόδου στη Θεσσαλονίκη, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται με εφτά πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΒΑΟ – ΑΕ Κομοτηνής 51-58.

Ώρα 19:14 Με εκπληκτικό buzzer beater του Μπάμπουλη από το κέντρο του γηπέδου η Αγία Βαρβάρα θα κλείσει την τρίτη περίοδο μπροστά στο σκορ με τέσσερις πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα 56-60.

Ώρα 19:18 Εκμεταλευόμενη τα λάθη των παικτών του ΓΑΣ, η Αγία Βαρβάρα με ένα σερί 0-6 θα προηγηθεί με 56-66, 7΄46΄΄ πριν το τέλος του αγώνα.

Ώρα 19:23 Ακόμα πέντε λεπτά στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα 60-71.

Ώρα 19:35 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή, με την Αγία Βαρβάρα να κερδίζει το παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγία Βαρβάρα 72-81.

Ώρα 19:37 Τέλος του αγώνα στην Περαία, με την Ασπίδα να πετυχαίνει μία δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη. Τελικό αποτέλεσμα: Ζέφυρος – Ασπίδα Ξάνθης 51-55.

Ώρα 19:40 Τελείωσε το παιχνίδι και στη Θεσσαλονίκη, με την ΑΕ Κομοτηνής νε κερδίζει και να οριστικοποιεί την παρουσία της στην κατηγορία και την επόμενη περίοδο. Τελικό αποτέλεσμα: ΒΑΟ – ΑΕ Κομοτηνής 72-79.

Ώρα 19:42 Θυμίζουμε ότι την μετάδοση των αγώνων προσέφεραν οι “ξηροί καρπούς Σβυντρίδη”  η εβδομαδιαία εφημερίδα «Θρακική Αγορά» με το μεγάλο αθλητικό της ένθετο,  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά, οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη” με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη και… παράδοση από το 1927. Ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για τους τρεις αγώνες των ομάδων της Θράκης. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθούν ρεπορτάζ από όλα τα ματς και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία…