Η κούπα στον Παναθηναϊκό με κατοστάρα, η εμπειρία στον Πετροδημόπουλο με 4 πόντους σε 16 λεπτά συμμετοχής στον τελικό

Ο Φάρος Κερατσινίου, στον οποίο αγωνίζεται και ο Ξανθιώτης Χρήστος Πετροδημόπουλος, έκανε την υπέρβαση, αφού απέκλεισε ουκ ολίγες ομάδες της Α1 Κατηγορίας αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την έκπληξη και να νικήσει και στον μεγάλο τελικό. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 17ο τρόπαιο στην ιστορία του, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να σηκώνει για τελευταία φορά αυτό το τρόπαιο, αφού έχει ανακοινώσει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Τα προγνωστικά δε χωρούσαν στην αναμέτρηση και το τελικό 54-101 ήρθε πολύ απλά, με τον ξανθιώτη παίκτη να παίρνει πάντως χρόνο συμμετοχής, αν και ήρθε από τον πάγκο. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά αγωνίστηκε για 16 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα, επιτυγχάνοντας μάλιστα και 4 πόντους αλλά μαζεύοντας και δύο ριμπάουντ.

Αναμφισβήτητα μια μεγάλη στιγμή για τον θρακιώτη παίκτη η εμπειρία της συμμετοχής σε έναν  τελικό κυπέλλου, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον περίπου 9.000 οπαδών του τριφυλλιού. Τα δεκάλεπτα: 12-31, 26-57 (ημίχρονο), 38-76, 54-101 (τελικό αποτέλεσμα).

 width=

 width=