Ικανοποίηση Χατζηνικολάου: «Νίκη ψυχολογικής ανάτασης! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

Απόλυτα ευχαριστημένος, όπως ήταν λογικό, εμφανίστηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στην συνέντευξη Τύπου μετά την μεγάλη νίκη του Πανθρακικού απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που μπόρεσαν μετά από μια άσχημη εβδομάδα να αντιδράσουν. Ήμασταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι η υπεροψία που μπορεί να δείξει μια μεγαλύτερη μάδα απέναντι σε μια μικρότερη, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και αυτό συνέβη σήμερα».

Στη συνέχεια, ανέφερε αναφορικά με τον κόσμο αλλά και ενόψει συνέχειας: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την στήριξη που είχαμε. Πήραμε μια ψυχολογική ανάταση κερδίζοντας έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο. Δίνει την δυνατότητα στον πεσμένο, στον κατατρεγμένο και στον φτωχό να κερδίζει τον πλούσιο. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Εμείς θα παλέψουμε ως το τέλος”.

Τέλος, σε ερώτηση για τον Ιγκόρ Τούντορ σχολίασε: «Για να είναι στον ΠΑΟΚ, θα είναι καλός προπονητής. Είναι τυχερός που έχει την στήριξη της διοίκησης». Μένει βέβαια να φανεί για πόσον καιρό ακόμα θα έχει την στήριξη του Ιβάν Σαββίδη…