Γ’ Εθνική: Προσπάθησε στην μακρινή Κοζάνη αλλά υπέκυψε ο (λαβωμένος) Έβρος Σουφλίου

Για ακόμα μια αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό, αν και δυσκόλεψε αρκετά την γηπεδούχο Κοζάνη, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας μάλιστα ορισμένες ευκαιρίας για να ανοίξει το σκορ.

Ανν και λαβωμένος από τραυματισμούς, ο Έβρος Σουφλίου παρατάχθηκε με σύνθεση ανάγκης και έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει την ήττα, αλλά στο τέλος λύγισε και επιστρέφει στην Θράκη με ένα 3-0 στην πλάτη του.

Οι γηπεδούχοι με έναν περιπετειώδη τρόπο άνοιξαν το σκορ στο 56′ έπειτα από μία φάση διαρκείας. Συγκεκριμένα ο Βουτσιώτης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο ο οποίος την γύρισε στην μικρή περιοχή, ο Τσικόπουλος έκανε το σουτ στην κίνηση, η άμυνα του Έβρου απομάκρυνε την μπάλα η οποία έφτασε στον Χαματάϊ, με τον τελευταίο με κοντινό σουτ να λύνει το «γόρδιο» δεσμό της ομάδας του, αφού η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Λιολιοσίδη.

Στη συνέχεια η Κοζάνη σκόραρε άλλες δύο φορές. Στο 74ο λεπτό, η συνεργασία μεταξύ δύο αδερφών έφερε το 2-0. Πιο συγκεκριμένα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Τσικόπουλου, ο Ηλίας Τσικόπουλος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Έβρου. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο 16χρονος Πιτσιάβας, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Κοζάνης, μπαίνοντας στο 89′ και εκτελώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Αλιατίδης.

Η ομάδα από το Σουφλί απείλησε ενδιαμέσως με ένα σουτ του Δραγανίδη στο 76ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.  Κι όμως, στο πρώτο ημίχρονο ο Έβρος Σουφλίου είχε μπει δυνατά στην αναμέτρηση, πιέζοντας την Κοζάνη στην μεσαία γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τρεις φορές την εστία του Τζόρτζεβιτς, με σημαντικότερη αυτή του 17ου λεπτού, όπου ο Μερτίκας έκανε το δυνατό σουτ με τον πορτιέρε της Κοζάνης να αποκρούει την μπάλα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη μπροστά σε λιγοστό κόσμο παρά τις καλές καιρικές συνθήκες. H φωτογραφία προέρχεται από το top-sport. Διαιτητής ήταν ο Χιώτης με βοηθούς τους Τζανή και Μάναση, όλοι της ΕΠΣ Τρικάλων.  Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα της Κοζάνης πήρε ανέβηκε μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα και βρίσκεται πλέον στην 10η θέση, με την συνέχεια ωστόσο να φαντάζει δύσκολη. Ο Έβρος Σουφλίου παραμένει ουραγός και περιμένει απλά να τελειώσει το πρωτάθλημα.

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Τζόρτζεβιτς, Δινοβίτσης, Ηλίας, Παπανώτας, Αλιατίδης, Τσικόπουλος Η., Πετράκος(63’ Ζαχαριουδάκης), Τσικόπουλος Γ., Παπαδόπουλος(89’ Πιτσιάβας), Βουτσιώτης(80’ Τσαγκαλίδης), Χαματάϊ

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Λιολιοσίδης, Μπάμνιος, Ζάχος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Τζελεπης(83′ Δροσάκης), Μεμετ, Δραγανίδης, Μερτικας(78′ Μαργαρίτης),, Ευφραιμίδης, Ζιγκερίδης