Χωρίς Τσίμιροτ και Ροντρίγκες στην Κομοτηνή ο ΠΑΟΚ

Με δύο ποδοσφαιριστές λιγότερους ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τον Πανθρακικό, καθώς Γκόικο Τσίμιροτ και Γκάρι Ροντρίγκες(φωτο) προτιμήθηκε να μείνουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βόσνιος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Επίσης, η επιστροφή του Ροντρίγκες πάει πίσω επειδή ο ποδοσφαιριστής, από την επιβάρυνση των τελευταίων ημερών, ένιωσε σφιχτό τον αριστερό του δικέφαλο κι ο Ίγκορ Τούντορ, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, έκρινε πως δεν συντρέχει λόγος να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Με αυτά τα δεδομένα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κομοτηνής. Το πρόγραμμα της προπόνησης στην Τούμπα περιελάμβανε πολύ τακτική και δουλειά στις στημένες φάσεις. Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεση του Ίγκορ Τούντορ για το ματς με τον Πανθρακικό είναι οι: Βελλίδης , Μελίσσας , Βίτορ ,Χατζηισαΐας , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Λέοβατς , Κοροβέσης , Κίτσιου ,Χαρίσης , Κάτσε , Τζιόλης , Σάμπο , Αντόνις , Μυστακίδης , Πέλκας , Κάκκο,Αθανασιάδης .