Ακόμη δύο μετάλλια για Κατραντζή και θετική παρουσία των 6 Εβριτών στο Χειμερινό Όπεν Κολύμβησης

Μετά τα δύο μετάλλια στους αγώνες της Παρασκευής (θυμηθείτε ΕΔΩ) ο Ξανθιώτης κολυμβητής του Ολυμπιακού Πειραιώς κατέκτησε ακόμη δύο στο Σαββατιάτικο πρόγραμμα του Χειμερινού Όπεν Κολύμβησης που φιλοξενείται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Ενώ θετική παρουσία είχαν και οι 6 Κολυμβητές απο τον Έβρο.

Ο Ξανθιώτης πρωταθλητής Χρήστος Κατραντζής κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στην δεύτερη μέρα του Χειμερινού Όπεν Κολύμβησης, με τον Κολυμβητή του Ολυμπιακού να τερματίζει δεύτερος στα 50μέτρα πεταλούδα με χρόνο 24,53, βελτιώνοντας τον χρόνο του πρωινού προκριματικού που τον είχε οδηγήσει στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο(24,75).

Για δεύτερη μέρα στην σειρά ο Ξανθιώτης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε σκυταλοδρομία, βοηθώντας και αυτός την ομάδα του Ολυμπιακού να κατακτήσει την πρώτη θέση στα 4×100 ελεύθερο Αντρών με χρόνο 3:22:67, μαζί με τους Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς, Ρωμανό Αλυφαντή και Απόστολο Χρήστου.

Απο εκεί και πέρα και σήμερα είχαμε αρκετές παρουσίες απο τους συλλόγους της Θράκης, και κυρίως απο τον ΟΦΘΑ που έχει μαζική παρουσία στην διοργάνωση με αρκετούς κολυμβητές. Ο Ανάργυρος Τυλιγαδάς δεν κατάφερε να περάσει και σήμερα σε τελικό καθώς κατετάγη 33ος στα 50μέτρα πεταλούδα με χρόνο 26,82.

Εξαιρετική παρουσία είχε η Δέσποινα Κωτά στα 200μέτρα Ύπτιο Γυναικών, με την Κορασίδα του ΟΦΘΑ να τερματίζει στην 12η θέση του προκριματικού με χρόνο 2:30:44 και να χάνει για ελάχιστη διαφορά την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Θετική παρουσία είχε και η Μαρίνα Μπαδάνη στα 400μέτρα μεικτή ατομική, με την Εβρίτισσα κολυμβήτρια να καταλαμβάνει την 17η θέση με 5:29:96.

Τριπλή παρουσία είχαμε στα προκριματικά των 50μέτρων πεταλούδα, με την Ειρήνη Μπράμου του ΟΦΘΑ να καταλαμβάνει την 15η θέση με χρόνο 29,72, ενώ η έτερη κολυμβήτρια του ΟΦΘΑ Μαρίνα Καδόγλου τερμάτισε στην 39η θέση με 30,99. Στην 40η θέση τερμάτισε η Κορασίδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Κλεοπάτρα Πανταζίδου με χρόνο 31,04.

Τέλος παρουσία είχαμε και στην σκυταλοδρομία Γυναικών, οπού ο ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης μετείχε στα 4×100 ελεύθερο Γυναικών με τις τέσσερις νεαρές κολυμβήτριες του Μαρίνα Μπαδάνη, Ειρήνη Μπράμου, Μαρίνα Κααδόγλου και Δέσποινα Κωτά, με τις νεαρές Εβρίτισσες να καταλαμβάνουν την 10η θέση του προκριματικού με χρόνο 4:14:88.

Οι αγώνες συνεχίζονται και αύριο Κυριακή 6 Μαρτίου οπού και θα πέσει η αυλαία του Χειμερινού Όπεν Κολύμβησης, με το ThrakiSportS να παρακολουθεί τις προσπάθειες των Κολυμβητών απο την Θράκη και να σας μεταφέρει τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά τους…