Super League: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και οι διαιτητές για τα Κ15, Κ17 και Κ20 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα για τα πρωταθλήματα Κ15, Κ17 και Κ20, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Για το πρωτάθλημα Κ20 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, το Σάββατο (5/3) στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου ο ουραγός του πρωταθλήματος Πανθρακικός υποδέχεται τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο γήπεδο Κοσμίου με διαιτητές τους Χρ. Στρατούδη, Θάνο και Χ. Στρατούδη της ΕΠΣ Έβρου.

Την Κυριακή (6/3) η τέταρτη της βαθμολογίας Ξάνθη μετά την πολύ σημαντική νίκη στο Αγρίνιο επί του τρίτου Παναιτωλικού, αντιμετωπίζει στα Πηγάδια την 13η Καλλονή με διαιτητές τους Μπαχαρίδη (Δωδεκανήσου), Ζαφειρίου και Αγγελακόπουλο (Ξάνθης).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής περιλαμβανει τους αγώνες Βέροια -Λεβαδειακός, Πλατανιάς-Πανιώνιος, Παναθηναίκός-Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ,ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός και Ηρακλής-Ολυμπιακός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ17 στον Β’ Όμιλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, σε εξ’αναβολής αγώνα το Σάββατο (5/3) στις 11.15 ο Πανθρακικός στο γήπεδο Μίσχου υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με διαιτητές της συνάντησης τους Κιγιτζή, Ραιφ και Σαχίνη από την ΕΠΣ Θράκης.

Μισή ώρα αργότερα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, σε εξ’αναβολής αγώνα στις 11.45 η Ξάνθη αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον αδύναμο Παναιτωλικό με διαιτητή της αναμέτρησης τους Ματσούκα, Λύσσαρη και Βασιλόπουλο από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ15 στον Β’ Όμιλο θα πραγματοποιηθούν εξ’αναβολής αγώνες. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, το Σάββατο (5/3) στις 10.00 η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει στην Αιτωλοακαρνανία και στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με διαιτητές τους Καραβασίλη, Βαλλιάνο και Μπακάκη από την τοπική ΕΠΣ.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, το Σάββατο (5/3) στις 12.00 ο Πανθρακικός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με διαιτητές τους Παπαγεωργίου, Δανδανίδη,και Ευγενίδου από την ΕΠΣ Θράκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ