Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής και οι αντίπαλοι για Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής

Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών και πλέον κάθε αποτέλεσμα μετράει στην προσπάθεια των ομάδων να πετύχουν τους στόχους τους.

Πονηρή και δύσκολη έξοδο έχει η Ασπίδα Ξάνθη, η οποία αντιμετωπίζει στην Περαία τον Ζέφυρο. Η ομάδα της Ξάνθης θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει στη δεύτερη θέση και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Γέφυρα, που διεξάγεται την επόμενη αγωνιστική.

Την Αγία Βαρβάρα υποδέχεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή και μαζί ένα πρώην προπονητή της ομάδας, τον Στάθη Καμαράκη. Το παιχνίδι έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς ο ΓΑΣ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο, ενώ θα έχει και πάλι αρκετές απουσίες.

Τέλος η ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει τον ΒΑΟ στη Θεσσαλονίκη και με νίκη τελειώνει οριστικά θα λέγαμε με την υπόθεση παραμονή. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Κομοτηνής, ενώ υπάρχει αρκετά καλή ψυχολογία με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 18:00 το απόγευμα, ενώ αναβλήθηκε η αναμέτρηση Ελευθερούπολη – Αρετσού, λόγω κωλύματος του γηπέδου στο οποίο φιλοξενούνται πρόσφυγες. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κ.Γ. Περαίας:  Ζέφυρος – Ασπίδα Ξάνθης

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – Χαλκηδόνα

Κ.Γ. ΒΑΟ:  ΒΑΟ – ΑΕ Κομοτηνής 

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – Ορφέας Ν. Σκοπού

Κ.Γ. Μουδανιά:  Γαλάτιστα – ΧΑΝΘ

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Αγ. Βαρβάρα 

Ελευθερούπολη – Αρετσού (Αναβολή)