ΕΠΣ Θράκης: «Ξεμπούκωσε» το Ν. Σιδηροχώρι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και πριν την Δόξα Δράμας

Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου πέρασε σαν “σίφουνας” από την έδρα του ουραγού Αετού Μίσχου συντρίβοντάς τον με 1-5, στον πρώτο αγώνα που έδωσε μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Μπαίνει έτσι στα πλέι οφ του Σαββάτου με την ψυχολογία στα ύψη, αν και υπολείπεται εξι πόντους της πρωταθλήτριας ομάδας Δόξας Προσκυνητών.

Από την άλλη ο Αετός ξεκινάει από την τελευταία θέση των πλέι άουτ και θα πρέπει να δώσει μάχη με τις υπόλοιπες ομάδες για να αποφύγει το μοιραίο.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερης κριτική αφού οι γηπεδούχοι άντεξαν μόνο το πρώτο εικοσάλεπτο, αφού στην συνέχεια η Δόξα αξιοποιήσε τις ευκαιρίες της και πηρε εύκολα την νίκη. Στο 23′ ο Σουλτανίδης εκανε το 0-1 και μετα από δυο λεπτά στο 25’ο σκόρερ του τελικού του Σαββάτου Ξενοδοχιδης διπλασιασε τα τερματα της ομαδας του.

Η Δόξα δεν έριξε ρυθμούς και πριν την ληξη του ημιχρόνου πέτυχε άλλα δυο τέρματα στο 42′ και στο 45′ με τον πρωτο σκόρερ της ομαδας τον Λεφη με δυο προσωπικές ενέργειες που διαμόρφωσε το σκορ σε 0-4. Το δεύτερο μέρος πήρε πλεον διαδικαστικό χαρακτήρα και στο 60′ ο Ντραντζη διαμόρφωσε το 0-5.

Ο Αετός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 70′ σε 1-5 με το γκολ της τιμής του Νικολαιδη. Διαιτητης της συνάντησης ήταν ο Παπαγεωργίου που δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στην αναμέτρηση.

ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ: Μουσταφα Αλη, Καλογερόπουλος (46′ Αντωνιαδης), Παπαδοπουλος, Χαμζα, Βαγγερ, Τορασιαν (73′ Ζηκος), Σαμολης, Ραβανος, Νικολαιδης, Ιμπραμ.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Ποιμενίδης, Νταναδας, Μαραγκός, Παναγιώτου, Σουλτανίδης (71 Καμμας), Δεμιρτζιδης, Ξενοδοχίδης (65′ Γιαννακιδης), Τριμης, Λεφής (83′ Πιπεριδης), Ντρατζη, Ξενάκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ