Άρχισε να… «πίνει μπίρες» στο τέλος…. «ζαλίστηκε από το πολύ πιοτό»! Το απρόοπτο με τον Μανώλη Σιώπη στο ντόπινγκ κοντρόλ

Ένα απρόοπτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον θρακιώτη μέσο Μανώλη Σιώπη του Πανιωνίου έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με το Λεβαδειακό (0-2 το αποτέλεσμα) στη Νέα Σμύρνη.

Οι Μανώλης Σιώπης και ο πρωην μεσοεπιθετικος του Πανθρακικού Χρήστος Μίνγκας ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για ντόπινγκ κοντρόλ. Ο έλεγχος γίνεται από τα ούρα των ποδοσφαιριστών και συχνά πυκνά υπάρχει η… δυσκολία για να κάνουν την ανάγκη τους η αθλητές με το ζόρι.

Όσο κι αν προσπαθούσε, όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal στο φύλλο της Τρίτης,  ο εβρίτης άσος δεν μπορούσε να δώσει δείγμα και επιστρατεύτηκε μια μπύρα, ώστε να βοηθήσει τον Σιώπη να κάνει την… ανάγκη του.Προφανώς όμως η μία έγινε δύο, μετά έγιναν τρεις και πάιε λέγοντας.

Τελικά, κάποια στιγμή το θέμα ζητήθηκε, το δείγμα δόθηκε αλλά υπήρχαν παρεπόμενα. Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου… ζαλίστηκε από το πολύ πιοτό, που λέει και το τραγούδι, καθώς δεν είναι καθόλου συνηθισμένος στο αλκοόλ. Έτσι ο 21χρονος έφτασε με συνοδεία στο σπίτι του μετά το ματς…