Photos: Οι Θρακιώτες οπαδοί της Φενέρ που σήκωσαν ελληνικά κασκόλ στη νίκη τίτλου επί της Μπεσίκτας!!!

Η Φενέρμπαχτσε ήταν η θριαμβεύτρια στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης κόντρα στη Μπεσίκτας για την 23η αγωνιστική καθώς επιβλήθηκε 2-0 στο Σουκρού Σαράτσογλου και ανέβηκε μόνη στην κορυφή με 53 πόντους έναντι 51 της συμπολίτισσάς της (έχει πάντως ματς λιγότερο).

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα άνοιξε το σκορ με γκολ από τα… αποδυτήρια, με τον Βολκάν Σεν να παραβιάζει την αντίπαλη εστία μόλις στο 3′ με δυνατό δεξί σουτ μέσα από την περιοχή ενώ το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε ο Νανί στο 82′, με πλασέ σε κενή εστία μετά από ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ πάρε-βάλε από τον Τουφάν.

Το ενδιαφέρον είναι ότι τον αγώνα παρακολούθησαν και αρκετοί φίλοι της Φενέρ που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη από την Ξάνθη και την Ροδόπη, όπου η τουρκική ομάδα έχει αρκετούς φίλους, κυρίως από τον χώρο της μειονότητας, που οργανώθηκαν ώστε να πάνε και να συμπαρασταθούν στους κίτρινους της Πόλης στον αγώνα της Δευτέρας.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να υποδηλώσουν την παρουσία τους εκεί σηκώνοντας κασκόλ με το «Υunanistan», το «Ελλάδα» δηλαδή, θέλοντας να δείξουν την περιοχή της προέλευσής τους μέσα στο Σουκρού Σαράτσογλου!!! Δείτε παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες από το ταξίδι των Θρακιωτών οπαδών της Φενέρ στην Πόλη και την παρουσία τους στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπεσίκτας…