ΕΠΣ Έβρου: Ανακοινώσεις – καταγγελίες με πολλά υπονοούμενα από την ΠΑΕ Νίψα και την ΑΕΚ Έβρου!

Μπορεί η ΠΑΕ Νίψα να πέρασε άνετα 2-5 από την έδρα του  Α.Ο. Αρίστεινου, ωστόσο μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε φαίνεται να έχει παράπονα οχι από την διαιτησία του δικού της αγώνα, αλλα για αλλους αγώνες συνδιεκδηκητών της ανόδου….

Συγκεκριμένα η Νιψα αφησε υπονοούμενα για τον αγώνα της πρωτοπόρου Ν. Χιλής με την ΑΕΚ Έβρου. Μάλιστα και η τελευταία εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ήττα της με 1-2 απο την Ν. Χιλή.

Θυμίζουμε ότι ανακοίνωση είχε εκδόσει η Νιψα  και στις αρχές Φλεβάρη, μετα το πέρας του αγώνα της με τον Δορίσκο, προκαλώντας αντιδράσεις και… «χαρτοπόλεμο» (διαβάστε με ένα κλικ ΕΔΩ τον τότε «πόλεμο» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Νίψα και Δορίσκο).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίψας και ακολούθως αυτή της ΑΕΚ Έβρου:

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει ο λαός μας!
Η καταγγελία που βγάλαμε για συγκεκριμένο διαιτητή πριν λίγες αγωνιστικές, επαληθεύτηκε και σήμερα!
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος και οι βοηθοί του μαζί επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο πως δεν κάνουν “ανθρώπινα λάθη” αλλά τη…δουλειά τους!
Εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως τα παιχνίδια κερδίζονται εντός γηπέδου!
Υ.Γ: Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει ποιος θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, ας μας το πούνε καλύτερα ώστε να παίζουμε εμείς χωρίς άγχος και πίεση!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Έβρου: “H A.E.K Έβρου, με νέους και φρέσκους ανθρώπους στο τιμόνι της, παλεύει να φέρει το καινούργιο και μη πελατειακό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στις κατηγορίες της ΕΠΣ. Φανταζόμασταν ότι σ ‘αυτήν την προσπάθεια θα συνέβαλλαν κυρίως και οι νέοι σε ηλικία διαιτητές του νομού.
Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές να γυρίσουν την πλάτη τους σ’ ότι σάπιο εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο στο νομό μας. Καλούμε τους υγιώς σκεπτόμενους διαιτητές, μέσα απ’ τον σύνδεσμο τους, να αποποιούνται και να καταδικάζουν συμπεριφορές συναδέλφων τους που αμαυρώνουν την εικόνα του συνδέσμου τους όσο και των ίδιων.
Για αυτό ζητούμε απ’ τον σύνδεσμο διαιτητών Έβρου, μια ξεκάθαρη ανακοίνωση που να γνωστοποιεί στην ποδοσφαιρική κοινότητα του νομού Έβρου τη θέση τους σε τέτοιου είδους διαιτησίες. Κάθε τι διαφορετικό, θα δείξει κρυστάλλινα ότι το πρωτάθλημα έχει προκαθορισμένο πρωταθλητή.
Αν το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας, βλέποντας τους 30 χρόνια παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, συμπεραίνουμε ότι η κρίση αξιών θα μας συνοδεύει σ’ όλη μας τη ζωή.
Η Α.Ε.Κ ‘Έβρου δεν δημιουργήθηκε από επαγγελματίες παράγοντες. Συστρατευόμαστε με όλα αυτά τα σωματεία που το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός, αποτελεί μορφή ψυχαγωγίας και όχι παιχνίδι σκοπιμοτήτων και δημοσίων σχέσεων.
ΥΓ. Η Α.Ε.Κ Έβρου δίνει συγχαρητήρια στους βοηθούς διαιτητές, θεωρώντας ότι όποια λάθη και αν έγιναν, ήταν ανθρώπινα.
Α.Ε.Κ Έβρου”